RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2749|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

tt01想改裝用ta04既狗骨,齒柸

gum_yue 發表於 2012-10-11 22:42:28 來自手機 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問KWS邊間舖可以執得齊,同埋全要預幾錢到?
thz. Ching
白豬車手 發表於 2012-10-11 23:22:52 | 只看該作者
去RC媽媽買呢個M05牙差杯,咁就唔洗改TA04傘齒
http://www.rcmart.com/yeah-racin ... ?cPath=595_744_1389
再去偉高買埋TA04狗骨同狗骨杯...搞店!
但係....咁改有咩用??
angryboy 發表於 2012-10-11 23:38:42 | 只看該作者
你是否改萬向
 樓主| gum_yue 發表於 2012-10-11 23:46:17 來自手機 | 只看該作者
白豬車手 發表於 2012-10-11 23:22
去RC媽媽買呢個M05牙差杯,咁就唔洗改TA04傘齒
http://www.rcmart.com/yeah-racing-m05133bu-aluminum-front ...

thx Ching,見工房改裝攻略有講,所以試下有咩分別lol
smallfaifai 發表於 2012-10-12 01:20:55 | 只看該作者
咁搞不如索性M05牙差杯+TA04萬向算啦

金屬狗骨SET都唔平(除非你好似我咁兩架車都有就另計),一次過唔好慳
tt01E 發表於 2012-10-12 01:29:09 | 只看該作者

咁多年前嘅post......
宜家都有加大碼牙差杯同萬向 for TT01用啦,再唔係就全套換。我有套3 racing 珠差+3 racing直軸+4條萬向你要唔要?
chacha 發表於 2012-10-12 04:25:27 | 只看該作者
gum_yue 發表於 2012-10-11 23:46
thx Ching,見工房改裝攻略有講,所以試下有咩分別lol

0個 D 料過哂期
直接買 TT01 用萬向節同杯
chacha 發表於 2012-10-12 04:27:08 | 只看該作者
maxkam 發表於 2012-10-26 22:43:18 來自手機 | 只看該作者
Try 3racing universal, because it can go with tb01 cup, or the 3racing cup as well