RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: jaccs
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買sakura s時必需換的零件

Noir.KAZE 發表於 2012-5-24 08:53:58 | 只看該作者

算吧啦,係有人要認為只有用低TURN摩打先會快都冇計
交返一萬幾千蚊學費就會明呢個道理
wongbunny 發表於 2012-5-25 02:26:00 | 只看該作者
佢死都係4.5t...佢都味知4.5t可以有幾快..更本就係第2個大師..個時大師味又係話用3.5t又d樣又個樣同我地跑..點知佢放左我地飛機沒出現之後到..現在..大師都唔知死左去那...影都無..唉!!!
wongbunny 發表於 2012-5-25 02:27:00 | 只看該作者
算把啦..dd師兄..教都我地斷氣都無用..佢本身以有左答案..
s.y.kwok 發表於 2012-5-25 02:44:05 | 只看該作者
wongbunny 發表於 2012-5-25 02:27
算把啦..dd師兄..教都我地斷氣都無用..佢本身以有左答案..

冇錯!最起碼要4.5T先至夠快
有呢個諗法就fit曬開遙控舖班老闆了.

如果咁諗條友仔係有米的話
wongbunny 發表於 2012-5-25 16:57:18 | 只看該作者
佢本身以有左答案..可以唔使再幫佢解答..佢都比大師好少少了..大師個時話用3.5先夠..到最後..大家都有眼見..重有..佢話個位cup車好朋友..開頭我在想..咁似大師ga...因大師個時都話自己部野改到盡又d樣又個樣..點知跑個時又係一味cupcupcup...不過大師好似得部最強01..現在大師(收左x)之後..好在有d位師兄出現..如果唔係..d排成日落雨又無得玩車..我怕會悶死..
wongbunny 發表於 2012-5-25 17:10:45 | 只看該作者
哇!!大師..你係到做咩唔出下聲呀..你快d幫下d位師兄啦..我地真係幫佢唔到..可能你先幫到佢..重有..做咩個次放我飛機呀..下次唔到都講聲..ok..
oo829 發表於 2012-5-25 17:14:57 | 只看該作者
聽日約齊去天水圍玩下
wongbunny 發表於 2012-5-25 17:34:07 | 只看該作者
你幾點會到...只要你話會出現..一定有成班人等你啦..
s.y.kwok 發表於 2012-5-25 17:59:41 | 只看該作者
wongbunny 發表於 2012-5-25 17:34
你幾點會到...只要你話會出現..一定有成班人等你啦..

到時可以拍個短片大家分享下大師秘密練兵嘅成果嗎?
wongbunny 發表於 2012-5-25 18:14:12 | 只看該作者
都好...等開d個po個位師兄..see下..可能到時佢2個會一見如古...