RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2406|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Tank Club Meeting

pangpang_man 發表於 2012-4-23 12:30:35 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

今日去o左個場地,是但影o左幾張俾各位師兄參考

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

shingyau 發表於 2012-4-23 13:10:30 | 只看該作者
超正呀!!!
BUNNYYUEN 發表於 2012-4-23 17:43:34 | 只看該作者
嘩!好近呀 c hing
tiger1 發表於 2012-4-23 22:48:01 | 只看該作者
very nice meeting
16vale 發表於 2012-4-23 22:54:07 | 只看該作者
點解禁多外國人ga?
tommy1218 發表於 2012-4-24 00:15:41 | 只看該作者
好多西人呀
16vale 發表於 2012-4-24 00:30:13 | 只看該作者

玩完坦克……食西餅La!
yauky 發表於 2012-4-24 00:30:50 | 只看該作者
個場好正, 係邊度................有鬼老????????????????
 樓主| pangpang_man 發表於 2012-4-24 08:29:23 | 只看該作者
16vale 發表於 2012-4-23 08:30
玩完坦克……食西餅La!

nono~ 係玩完坦克食 pizza、飲汽水、食雪糕!
唔怪之得佢地都咁肥,其實都一把年紀啦...  
 樓主| pangpang_man 發表於 2012-4-24 08:37:00 | 只看該作者
yauky 發表於 2012-4-23 08:30
個場好正, 係邊度................有鬼老????????????????

哩個場係加州 San Francisco 附近,所以咪有外國人囉。
尋日得我一個中國年青人,開頭有 d 唔自在,好在原來大家都好nice,而且又有"共同語言"
佢o地好似有3個唔同o既埸地,一個月左右一次聚會,所以下個月如果去,我再影下第二個場 d 相俾大家睇睇。外國小朋友跟屋企人去玩坦克,真開心!!!
askalaw 發表於 2012-4-24 09:22:09 | 只看該作者
我見到有恐龍!
玩坦克都係一班人過癮好多~ 有冇玩對戰??
 樓主| pangpang_man 發表於 2012-4-24 12:01:17 | 只看該作者
askalaw 發表於 2012-4-23 17:22
我見到有恐龍!
玩坦克都係一班人過癮好多~ 有冇玩對戰??

對戰又點少得呢,我第一次玩,咩準備都無,唔知裝Battle system 要 tree part,唯有是但用膠紙痴住玩......
不過對戰實在太好玩啦,建議大家都應該買!
唔知有無師兄都住我附近呢?