RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2684|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

mini z overland 幾問?

billychan246 發表於 2012-1-18 21:17:58 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想買部mini z overland 在食飯時候同個同事周街玩!
之前都行過廣華街!只見到得一間有!
想問吓師兄們,mini z overland出左幾耐?仲有配件易吾易揾到??
ttprince 發表於 2012-1-18 21:35:33 | 只看該作者
零件我見紅星有...無都可以訂la
800mah 發表於 2012-1-19 10:39:00 | 只看該作者
AM overland 出左好耐啦。

2.4G 就最近先出。
ANDY816 發表於 2012-1-22 20:22:53 | 只看該作者
回復 billychan246 的帖子

見意買之前想下 , 因overland 的 parts 好小, 好難買 ,
2.4 g 就出 , 但這種車好小人玩 , 好爛了又好難買parts ,
SET 又不資點整車? 原裝太只可在屋企行 .
ttprince 發表於 2012-1-22 21:09:18 | 只看該作者
回復 ANDY816 的帖子

parts 吳難買
玩尼種車應該吳係為速度啦
d.s 發表於 2012-1-22 21:58:26 | 只看該作者
800mah 發表於 2012-1-22 22:28:53 | 只看該作者
d.s 發表於 2012-1-22 21:58
2010年7月28日已出,都唔算最近先出啦~

http://www.kyosho.com/jpn/products/rc/lineup.html?series_in ...

同02年出的am版比,已經係最近啦。
 樓主| billychan246 發表於 2012-1-22 22:57:55 | 只看該作者
之前再去廣華街,再揾,只揾到舊款,冇2.4g!
跟住就買左部buggy!
的確可能少人玩,d舖頭吾願入太多貨!