RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2083|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我想問有咩地方有得玩AWD?我今年中一...新手一個

jacky19971223 發表於 2010-10-17 20:34:09 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我想問有咩地方有得玩AWD?我今年中一...新手一個
 樓主| jacky19971223 發表於 2010-10-17 20:34:59 | 只看該作者
仲有....D人會唔會好惡?!= ="
matthew0731 發表於 2010-10-17 21:41:23 | 只看該作者
八掛問句
出左車未?
 樓主| jacky19971223 發表於 2010-10-20 19:01:25 | 只看該作者
12 月出但係唔知出AWD 好OR XMODS 果D....所以我想如果有地方有得玩AWD....我會買2手.....如果D人唔想同我玩GA 話咁我咪出 XMODS 果D LO
 樓主| jacky19971223 發表於 2010-10-20 20:18:33 | 只看該作者
...有無人答下我?!
ken_wyleung 發表於 2010-10-20 22:53:47 | 只看該作者
MMS多世界級高手, ClubTrack多友善的車友.
兩個場主都十分好人
enjoy..
OoCIRCUSoO 發表於 2010-10-21 02:09:12 | 只看該作者

你玩 drift 定 快車 ??

如玩drift就 ClubTrack 好D~

如玩快車兩個場都OK~

歡迎你加入Mini-z AWD 。

祝君有個快樂的MINI-Z之旅 ~
 樓主| jacky19971223 發表於 2010-10-21 19:08:23 | 只看該作者
你玩 drift 定 快車 ??

如玩drift就 ClubTrack 好D~

如玩快車兩個場都OK~

歡迎你加入Mini-z ...
OoCIRCUSoO 發表於 2010-10-21 02:09

drift~~~但係我右想問個兩個場WHERE?會唔會我D車太廢唔同玩.....BECAUSE 我+理NEW YEAR D$$都唔知有無1400......

SOR...仲有我想知咩2.4G...
ken_wyleung 發表於 2010-10-21 21:05:45 | 只看該作者
Club Track: 九龍塘尾道 66-68 號褔強工業大廈 A 座 1408 室
Address: Room 1408, Block A Fuk Keung Industrial Building, 66-68 Tong Mei Road, Kowloon, Hong Kong
(Price Edward Station MTR C2 Exit, next to Li Po Chun General Out-patient Clinic, Arran Street)
電話: 27838084
(太子站 C2 出口, 雅蘭街李寶椿健康院斜對面, 步行約五、六分鐘)
(巴士、小巴在京港酒店附近落車, 步行約三至五分鐘)
網址: http://www.hk-minirc.org/

MMS:旺角, 廣東道 1123 號, 福安工廠大廈 4樓b(豪華戲院旁)
      4/F Flat B, Fok On Factory Building, 1123 Canton Road, Monkok
      (next to the Dynasty Cinema)
電話:26259089
網址:  http://bbs.rc-evo.com/forumdisplay.php?fid=107&page=1
偉記 發表於 2010-10-22 01:23:29 | 只看該作者
Club Track: 九龍塘尾道 66-68 號褔強工業大廈 A 座 1408 室
Address: Room 1408, Block A Fuk Keung Ind ...
ken_wyleung 發表於 2010-10-21 21:05

Ken 哥.u r the best
 樓主| jacky19971223 發表於 2010-10-22 16:29:38 | 只看該作者
THX ALL ~~~~
 樓主| jacky19971223 發表於 2010-10-22 16:31:15 | 只看該作者
會唔會我D車太廢唔同玩.....
OoCIRCUSoO 發表於 2010-10-22 17:01:18 | 只看該作者
回復 12# jacky19971223

我D朋友都冇大改都玩得很開心

車不會廢..人就會~XD
keith0203 發表於 2010-12-5 18:05:27 | 只看該作者
回復 12# jacky19971223

唔會廢..一齊玩開心D...
我去開MMS~~
sola 發表於 2010-12-9 22:56:33 | 只看該作者
哈哈,我MR-01到去玩啦,唔怕的,
Tommy_Boy 發表於 2010-12-9 23:18:04 | 只看該作者
回復 4# jacky19971223

buy AWD la