RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2233|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

問問M05....

jacky192930 發表於 2010-6-2 16:07:14 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟岩岩同一位C兄收左架M05...但係依嫁冇太

唔知KWS買一套太要幾$$(唔洗計零同膽)

唔知我用好盈9T+35A會唔會快過頭呢?? 媽打齒洗唔洗買過??(依嫁係64P 29T齒)

唔知最好要改左D咩零件先呢??

唔該各位C兄解答...
NINEDOWN 發表於 2010-6-2 20:32:07 | 只看該作者
呔差唔多$200一套

64P 29T齒??? 改左??
 樓主| jacky192930 發表於 2010-6-2 21:17:03 | 只看該作者
 樓主| jacky192930 發表於 2010-6-4 13:40:57 | 只看該作者
各位C兄...小弟正緊架M05...但係正到伺服果到就唔係好識正...正黎正去到係轉得右邊...左邊就去唔到...唔知點解....
li5115 發表於 2010-6-4 13:52:12 | 只看該作者
回復 4# jacky192930

You need to set the center point before fix the servo saver.
 樓主| jacky192930 發表於 2010-6-4 13:59:54 | 只看該作者
回復  jacky192930

You need to set the center point before fix the servo saver.
li5115 發表於 2010-6-4 13:52

唔係好明=3="...可以打中文嗎???
TimothyTimothy 發表於 2010-6-4 14:25:47 | 只看該作者
你要先調校個servo正中位先按裝
 樓主| jacky192930 發表於 2010-6-4 14:59:49 | 只看該作者
岩岩正好左...THXC兄....