RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1584|回復: 1
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2006同樂日總結

beebee 發表於 2006-7-26 00:05:05 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
首先梗係要多謝"自由人"連續3屆到場,係熱到出"油"o既情況下...訓晒身幫"華dee會"拍攝精彩相片...我beebee代本會上下各大佬講聲"無言感激"...thx.     跟住要講"多謝"o既就係每一位蒞臨今次2006年同樂日各參賽者..冇你地o既支持...我地"華dee會"一早收o左皮...所以要借少少版位.....多謝晒咁多位老友幫手.....比d掌聲自己先....多謝晒!!     而今次同樂日我又睇到各位"馬路天使"有超水準表現...真係值得一讚,睇得出個個平時走去操練,唔係白費o既...有獎攞o既朋友就梗係高興啦(我都鄧你地開心)...至於冇獎攞都唔好灰心...下次再黎過(由其"大師兄"..哈)...你地得o既!!大家繼續努力...介番爆佢..哈哈   另外今次同樂日尾段就因為時間關係..令部份選手唔能夠盡興跑埋決賽......萬二分遺憾....我代"華dee會"再一次講聲"對不起...我愛你".....最後要多謝幾位幕後功臣...排名不分先後..... 高人,v仔,鬼仔,華華,釘仔,亞巴同埋買"蛋撻"比我地食o既"大嫂"....多謝晒咁多位....希望再有機會同大家再見.....拜拜啦...thx
 樓主| beebee 發表於 2006-7-26 00:31:43 | 只看該作者
其中頒獎一幕