RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2116|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手想問

TLV_558 發表於 2010-3-20 23:13:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

小弟以前都有玩開電車好多年....但係而家想買一套油車黎過下引......想請教一下新手應該買一套全套二手既酒車丫....定係一套rtr呢???
小弟都到kws睇過下.....
心水如下::
kyosho既兩套rtr.....fw06 and 一套f字頭既rtr
亦有見過fw05....不過由於型號太舊亦唔考慮.....
定還是應該買一套二手黎撞下先再買新車呢...
二手既vones    全套o唔ok呢又???
 樓主| TLV_558 發表於 2010-3-20 23:16:07 | 只看該作者

同埋...f字頭個套rtr個老細又話係單速波箱......fw06係雙速.....
假如真係撞散左......vones而家仲買唔買到parts呢=?
fw06老細話d parts可以同vone rrr共用....話一街都係
 樓主| TLV_558 發表於 2010-3-23 20:41:31 | 只看該作者
ching...睇完你套片唔係好明你想講d咩  wow
 樓主| TLV_558 發表於 2010-3-23 21:47:29 | 只看該作者
下...你問番我轉頭??
佢套片話條臂可以共用
 樓主| TLV_558 發表於 2010-3-23 22:11:55 | 只看該作者
原來係咁.....咁請問ching買fw06新車好定買vone舊車好呢
 樓主| TLV_558 發表於 2010-3-23 23:05:48 | 只看該作者
部vone好似都係手拉計...乜都無架