RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3047|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

其實我好想要...414...

AMAT 發表於 2006-7-17 22:06:42 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://bbs.rc-evo.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost

價錢合理.....全新.......又靚......

可惜冇銀~!唔係即磅即買啦~!哈!
alwaysnico 發表於 2006-7-17 22:28:22 | 只看該作者
係幾正,唔捨得跑
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-17 22:43:38 | 只看該作者
原帖由 alwaysnico 於 2006-7-17 22:28 發表
係幾正,唔捨得跑

呢O的車要嚟儲架喇.....
清清 發表於 2006-7-17 23:09:55 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-7-17 22:06 發表
http://bbs.rc-evo.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost

價錢合理.....全新.......又靚......

可惜冇銀~!唔係即磅即買啦~!哈!

不如工房友每人出十蚊(自願性質),買起佢送俾你,

這個提意有用嗎?
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-17 23:12:19 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-7-17 23:09 發表

不如工房友每人出十蚊(自願性質),買起佢送俾你,

這個提意有用嗎?

係咪咁著數呀!?哈!
不過唔駛諗~!係冇可能發生到的!~哈哈!
清清 發表於 2006-7-17 23:20:31 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-7-17 23:12 發表

係咪咁著數呀!?哈!
不過唔駛諗~!係冇可能發生到的!~哈哈!

我已做了我可做到的

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=16691
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-17 23:23:15 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-7-17 23:20 發表

我已做了我可做到的

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=16691

哎呀!~唔好搞到咁CHEAP啦!~哈!

人地O架車賣得好價錢咪由得人地攞有囉~!哈!

唔係得我鍾意我就要擁有嗎!~哈哈!
leewui 發表於 2006-7-17 23:27:11 | 只看該作者
图中个金属圈有没得买架,点解我部车没个
清清 發表於 2006-7-17 23:29:50 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-7-17 23:23 發表

哎呀!~唔好搞到咁CHEAP啦!~哈!

人地O架車賣得好價錢咪由得人地攞有囉~!哈!

唔係得我鍾意我就要擁有嗎!~哈哈!

唔係CHEAP,想知現時車友們有幾多人是樂於助人,

但我看到有幾人看過都沒投票,唉…這就是香港人!
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-17 23:40:58 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-7-17 23:29 發表

哈!要俾錢喎!

你淨係叫工房網頁每人俾十蚊做會費會唔會有人俾啦~哈哈!
椰禮 發表於 2006-7-17 23:41:18 | 只看該作者

基本上我有睇過,雖然只係十蚊可以當買少本雜誌,但係會有好多負面影響。
1.你咁講法係人都希望人人捐十蚊比自己買野,咁d人仲使努力搵錢既
2.另外又好似偏低左壇主既地位,願諒我直言,咁搞好似將壇主當成乞丐似的問人拎錢買自己想要既野
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-17 23:41:18 | 只看該作者

哈!要俾錢喎!

清清 發表於 2006-7-17 23:42:53 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-7-17 23:41 發表

哈!要俾錢喎!

十蚊睇人格!好好睇
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-17 23:44:19 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-7-17 23:42 發表

十蚊睇人格!好好睇

我收大家十蚊咁嚟買架車就真係喇....哈!

有錢咪自己買囉,冇錢咪睇下開心下算囉~!冇乜所謂!~
唔好搞呢O的咁O既事~!哈!
椰禮 發表於 2006-7-17 23:45:41 | 只看該作者
hei~冇人睇到我打咩野咩?
oasc 發表於 2006-7-17 23:47:16 | 只看該作者
如果十蚊係用嚟養小虎妹兩姊弟我覺得冇所謂,一定有人俾.
但俾錢買玩具就..............!
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-17 23:48:40 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2006-7-17 23:47 發表
如果十蚊係用嚟養小虎妹兩姊弟我覺得冇所謂,一定有人俾.
但俾錢買玩具就..............!

兩隻都係女仔嚟.....哈!
清清 發表於 2006-7-17 23:50:18 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2006-7-17 23:41 發表

基本上我有睇過,雖然只係十蚊可以當買少本雜誌,但係會有好多負面影響。
1.你咁講法係人都希望人人捐十蚊比自己買野,咁d人仲使努力搵錢既
2.另外又好似偏低左壇主既地位,願諒我直言,咁搞好似將壇主當成乞丐似 ...

我諗你有所不知,攪一個網出黎幾咁努心努力?

個網就好像自己孩兒一樣,每天無時無間地看護他,

有人攪事又要走出黎攪返好佢,每年又要俾錢租"唔知咩化"(小弟英文極差)!

不是個個壇主地會像AMAT一樣經常在線看首著,

小弟在某兩個網分別做分類區板主和吹水區板主,

那裏我出貼子回覆文章我比起壇主還要多,你明我想說甚麼嗎?
oasc 發表於 2006-7-17 23:51:34 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-7-17 23:48 發表

兩隻都係女仔嚟.....哈!

嘩!冇睇一排啫!咁讚助小虎妹兩姊妹應該ok嘅!
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-17 23:52:56 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-7-17 23:50 發表

我諗你有所不知,攪一個網出黎幾咁努心努力?

個網就好像自己孩兒一樣,每天無時無間地看護他,

有人攪事又要走出黎攪返好佢,每年又要俾錢租"唔知咩化"(小弟英文極差)!

不是個個壇主地會像 ...

哈哈哈!得得得,呢O的O野在心中~!

其實間唔中都有O的版友送好O野俾我,又或者會以DISCOUNT PRICE賣O野俾我架喇~!

個SERVER O既HOSTING錢我都仲俾得起,冇問題~!哈!