RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1618|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

mr02 同 awd 玩drift 係未好大分別?

bosco2814 發表於 2006-7-17 12:31:10 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
如果用mr02玩drift要點setting?換番drift呔一樣?

awd 玩drift就易過mr02,我有冇講錯?

咁mr02其實玩唔玩倒drift?只不過比awd難?但會唔會差d?
mikewu 發表於 2006-7-17 13:30:01 | 只看該作者
原帖由 bosco2814 於 2006-7-17 12:31 發表
如果用mr02玩drift要點setting?換番drift呔一樣?

awd 玩drift就易過mr02,我有冇講錯?

咁mr02其實玩唔玩倒drift?只不過比awd難?但會唔會差d?

Impossible to drift with MR02....    You want to play drift, you must get AWD....
 樓主| bosco2814 發表於 2006-7-17 13:35:50 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2006-7-17 13:30 發表

Impossible to drift with MR02....    You want to play drift, you must get AWD....

ic...
amon0083 發表於 2006-7-17 20:09:47 | 只看該作者
02只可以做到少少甩尾....
唔可以話drift.....
要玩drift,就只有AWD得....
椰禮 發表於 2006-7-17 20:17:22 | 只看該作者
其本上係得既,只要係反軑果陣轉得十零度加埋超低速比比下油都有幾會,不過冇得快,甩得細,冇得比
 樓主| bosco2814 發表於 2006-7-17 21:48:54 | 只看該作者
mr02 用drift呔會點?
椰禮 發表於 2006-7-17 23:24:29 | 只看該作者
超自轉掛
terencelyl7411 發表於 2006-7-18 12:29:41 | 只看該作者
勉強得掛