RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: redbullbull
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(以解決)有關HOBBY PRO火咀電的問題

alexserpent 發表於 2010-1-20 14:47:26 | 只看該作者
比人玩有乜野出其,樓主係綱上高手.
alexcheung 發表於 2010-1-20 14:55:18 | 只看該作者
樓主都是了解清楚整件事,先發脾氣啦,
只聽某人的說話,而發老脾,到最後原來是誤會的話,
到時樓主你自己都難下台啦。
請問我就算買HUDY D野,控又好咩都好

我都係拿番鋪頭到換

大家要先認清代理既責任先la

如果嘩果樣野係香港冇代理既,就冇得好講姐

我買野買左一日,有問題我第一時間通知左鋪頭

跟代理就一定要同我跟

是天經地義的事

一個代理商,不但是批發的

還要理會售後

例如我買左架豐田既車

第一日就壞我都係去左車行到講先la

就算打都唔係由我打去la

係車行打去代理到la

洗唔洗我打去皇冠代理???

洗唔洗我打去中國代理???

洗唔洗我打去日本總代理???

分銷商係代理商既門口

如果代理係冇任何責任

洗咩代理姐

d野我自己團購都得la

鴻聲當日做既野

佢肯接手同我傾

佢以經履行左佢係分銷商既責任

你地就算買手機,買電器都係la
redbullbull 發表於 20/1/2010 13:05

你買車. 都係同TOYOTA車行買...咁你壞左當然係攞去車行啦...由車行攞去TOYOTA廠整啦...但係如果車行通知你, 車廠話壞車係你自己既問題. 咁你會唔會直接同車廠嘈呀??

我個見意係話...唔係話你壞左就一定要攞去HOBBY PRO度整, 你攞去鴻聲都岩...但係鴻聲話..乜野都係鴻聲話...咁自己打個電話去問下都得嫁嘛???
 樓主| redbullbull 發表於 2010-1-21 00:09:46 | 只看該作者
我係到向大家交代

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D1

我和hobby pro的問題以解決
wingscreamer 發表於 2010-1-21 02:32:34 | 只看該作者
Good news la! Hobby Pro 這樣處理,很有遠見, 如果是我, 我會用$100回收支電 ,
這支defect 產品有助改進自己技術, 提升質量!

祝"Hobby Pro" and "Surefire" 兩大品牌ever success!
RRRRR 發表於 2010-1-23 09:21:55 | 只看該作者
呢道好多槍手既...............
beebone 發表於 2010-1-19 22:40

Hobbypro 全職工人超過100名(China/HK)
rcrcevo 發表於 2010-3-29 12:06:48 | 只看該作者
你買車. 都係同TOYOTA車行買...咁你壞左當然係攞去車行啦...由車行攞去TOYOTA廠整啦...但 ...
毛 發表於 2010-1-20 15:15

TOYOTA車出名安全可靠但現在!!唉呀!!
beebone 發表於 2010-3-31 00:11:17 | 只看該作者
Hobbypro 全職工人超過100名(China/HK)
RRRRR 發表於 2010-1-23 09:21

唔只, 你咪101囉
haley1200cc 發表於 2010-3-31 00:38:22 | 只看該作者
101班點狗