RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: MAZDA
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日巴士遊龍躍記後感....

superchucu 發表於 2009-12-27 23:07:54 | 只看該作者
從另一個角度觀之,人地的COMMENT可是改善的原動力

記得馬輝在廣華街初見AL一號車的真身,馬輝俾COMMENT superchucu都講左半個鐘,最後架車造出來好好多,但馬輝未睇AL二號車所以唔敢評論有冇改善

亦都走返轉頭, ...
馬輝 發表於 2009-12-27 22:50

對果D  COMMENT 真係好唔耐煩
但唔係來自萬兄,係主題下面一堆嘩眾取寵既回覆
(車都未見過就話中擔硬到爆果D,咩唔該找出品者出來講下果D)
真係好反感
馬輝 發表於 2009-12-27 23:22:39 | 只看該作者
(車都未見過就話中擔硬到爆果D,咩唔該找出品者出來講下果D)
真係好反感
superchucu 發表於 2009-12-27 23:07

有時去FILTER邊D係合理亦係技巧一種...
chan951130 發表於 2009-12-27 23:41:09 | 只看該作者
真係好反感
superchucu 發表於 2009-12-27 23:07

都係提出發生問題可能的原因...
希望事情可以找出原因...幫助板友....唔通咁都錯?
MRX-2 發表於 2009-12-28 00:05:45 | 只看該作者
都係提出發生問題可能的原因...
希望事情可以找出原因...幫助板友....唔通咁都錯?
chan951130 發表於 2009-12-27 23:41

陳博士!你岩~~諗晒
GUITAR_VIP 發表於 2009-12-28 01:39:16 | 只看該作者
可銷售品質在商業的定義是指貨品有到最基本功能
在此個案,巴士的可銷售品質是指可行走
...看不到?
相比起superchucu,我都看不到你的巴士在外觀上有任何品質
German 發表於 2009-12-27 17:54

你食多舊糞先啦~~or 食多兩架自己巴屎先啦~~~~

你外觀同車架都無啦~~~話咩人呀~~~ ~~~返入房玩jer啦你^3^~~啜~~~
馬輝 發表於 2009-12-28 09:48:48 | 只看該作者
只係做個巴士準質.....比人d巴士做測量
唔係我做呢部巴士出來-,-
chan951130 發表於 2009-12-27 22:32

都係六個字講晒

"講得出,做得到"

你做的巴士明顯地係未達你自己先前講的準則
odaan 發表於 2009-12-28 10:07:05 | 只看該作者
都係六個字講晒

"講得出,做得到"

你做的巴士明顯地係未達你自己先前講的準則
馬輝 發表於 2009-12-28 09:48

佢果 D 所謂 "作品"
真係同人 "挽鞋" 都未夠班
佢同人講結構問題 , 做得出先啦 , 佢連做都做唔出有咩好講 ??

佢部唔知乜鬼巴士 , 講就講左兩年
我買車前講到而家 , 我連車頭連架做好喇 , 佢而家連底盤都唔齊

車殼頭錯 , 尾錯 , 結構錯 ,
敗絮其中 , 排糞其外

佢無野叻 , 最叻網上吹水打字快 , 現實蕃薯無料笠水怪
Q-pet 發表於 2009-12-28 10:19:04 | 只看該作者
我都覺得superchucu既巴士外觀就真係比個good佢..
但車架方面都唔太理想..萬兄而嫁superchucu會用9成錢退番比你..
點解唔退錢呢??
Q-pet 發表於 2009-12-28 10:20:13 | 只看該作者
佢果 D 所謂 "作品"
真係同人 "挽鞋" 都未夠班
佢同人講結構問題 , 做得出先啦 , 佢連做都做唔出有咩好講 ??

佢部唔知乜鬼巴士 , 講就講左兩年
我買車前講到而家 , 我連車頭連架做好喇 , 佢而家連底盤都唔 ...
odaan 發表於 2009-12-28 10:07

未係陳單等同相機一樣..我o岩o岩先入門影相..佢就個樣呢樣..好似我影左十幾年都未識個d人咁!!
odaan 發表於 2009-12-28 10:55:59 | 只看該作者
未係陳單等同相機一樣..我o岩o岩先入門影相..佢就個樣呢樣..好似我影左十幾年都未識個d人咁!!
Q-pet 發表於 2009-12-28 10:20

佢就真係影左幾年都仲係第一日買甘喇~~
佢果 D 不知所謂既 "意見" 可以不理