RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1891|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Choro Q Hybrid

abcgapabc 發表於 2009-12-3 10:19:24 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
記得 Q-Steer 當年推出果陣大家都好熱烈討論
but Choro Q Hybrid 已經見街一段時間
好似無乜大大討論咁 ge...
唔通真係咁唔吸引?

有幾個關於 Choro Q Hybrid ge 問題想問下已入手 ge 大大
1. 操控如何? (我係 youtube 見到 d 片好似唔錯咁)
2. 可唔可以同其他非搖控系 ge Choro Q 車殼互換 (Choro Q Hybrid d 殼真係.. 呢個係我到依家都未入手 ge 主要原因...)
3. 有無可能加燈 or 其他改造?

見到普通版 1 舊水都唔駛真係有 d 心思思,but 到目前為止真係未有一款殼可以買得落手
好矛盾
jypepe 發表於 2009-12-3 11:43:40 | 只看該作者
從來都未見過有CHORO Q係令我"那那聲"放番低...唔想再見到佢...
LokSpec 發表於 2009-12-3 21:39:24 | 只看該作者
kaevin 發表於 2009-12-5 01:29:39 | 只看該作者
有咩唔好?
LokSpec 發表於 2009-12-5 22:18:42 | 只看該作者

已經冇咗Q-Steer入電即玩的方便
eddylo_ 發表於 2009-12-6 00:08:54 | 只看該作者
已經冇咗Q-Steer入電即玩的方便
LokSpec 發表於 2009-12-5 22:18

同意!!
我前日一次過買左3架,之後先知又入電.仲要成4粒3A...
又唔可以好似STEER喺車度換BAND...

HYBRID係好快,但係好似齋得個快字...可能我屋企雲石地,TURBO之後係咁甩,行唔到前線...

都係STEER好!!