RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1567|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

gem個gameover有咩問題??

阿彥 發表於 2009-12-1 20:29:49 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
點解係youtube見到咁多拯救mv行動-.-????
有冇人講下成件事係點??
http://www.youtube.com/watch?v=BN0LEyJjIiw&feature=related
條女好正呀,勁想問佢一個鐘補習收幾錢
老占 發表於 2009-12-1 22:05:29 | 只看該作者
我個人係極討厭呢類: 幼齒....
superx 發表於 2009-12-1 22:10:51 | 只看該作者
copy this MV idea
Miley Cyrus - 7 Things
http://www.youtube.com/watch?v=bU1514VkDkc
 樓主| 阿彥 發表於 2009-12-1 23:06:44 | 只看該作者
其實幼齒定義點解-.-
stig 發表於 2009-12-2 02:08:21 | 只看該作者

that video was nominated for Best New Artist at the 2008 MTV Video Music Awards, the dump ass director for gem MV really think that no one will know he is just a stupid copy cat -.-?
top tips: if u want to be a copy cat, please dont stupid enough to copy something everyone familiar with.
jayS.A 發表於 2009-12-2 03:03:54 | 只看該作者
其實幼齒定義點解-.-
阿彥 發表於 2009-12-1 23:06

年齡由又10~16歲左右既女性= ="
一個mv姐洗唔洗咁....
tvb抄劇咪一樣..又唔見人拍片放上網話佢- -?
就算係抄都唔一定係g.e.m既問題...點解只係話牙G.E.M呢?
scalpel 發表於 2009-12-3 00:02:17 | 只看該作者
年齡由又10~16歲左右既女性= ="
一個mv姐洗唔洗咁....
tvb抄劇咪一樣..又唔見人拍片放上網話佢- -?
就算係抄都唔一定係g.e.m既問題...點解只係話牙G.E.M呢?
jayS.A 發表於 2009-12-2 03:03

GEM is 18 now.....so she's not幼齒
老占 發表於 2009-12-3 01:46:02 | 只看該作者
GEM is 18 now.....so she's not幼齒
scalpel 發表於 2009-12-3 00:02

我係話批評佢條女
老占 發表於 2009-12-3 01:47:33 | 只看該作者
其實幼齒定義點解-.-
阿彥 發表於 2009-12-1 23:06

即係四肢發達, 完整, 建全, 但無腦,  身材 = N/A
 樓主| 阿彥 發表於 2009-12-3 23:02:43 | 只看該作者
即係四肢發達, 完整, 建全, 但無腦,  身材 = N/A
老占 發表於 2009-12-3 01:47

佢好冇腦咩=,=??
佢D英文好勁@@
Noir.KAZE 發表於 2009-12-3 23:04:32 | 只看該作者
佢好冇腦咩=,=??
佢D英文好勁@@
阿彥 發表於 2009-12-3 23:02

國語仲勁......