RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: dg8380
打印 上一主題 下一主題
收起左側

1018大埔突擊活動相片...三樓新增貨車飄移

Q-pet 發表於 2009-10-21 22:58:22 | 只看該作者

我都唔知點解我地要咁多不俗...
都係一句個場景相當不俗就是了
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-21 23:33:40 | 只看該作者
唔得喎,唔對應喎
odaan 發表於 2009-10-21 22:38

nono ~~~all對應既~~~就無晒玩味了~~~~
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-21 23:34:31 | 只看該作者
為何又要那麼多不俗?,真令人疑惑,不管怎樣,各位的作品真是十分不俗。
老古 發表於 2009-10-21 22:54

thx~~~你的說話也相當不俗
MRX-2 發表於 2009-10-21 23:50:05 | 只看該作者
為何又要那麼多不俗?,真令人疑惑,不管怎樣,各位的作品真是十分不俗。
老古 發表於 2009-10-21 22:54

老古兄你幾時出黎一齊不俗呀?
老古 發表於 2009-10-21 23:53:55 | 只看該作者
MRX-2 兄與在下素未謀面,都這麼熱情,真是感動。
MRX-2 發表於 2009-10-21 23:58:43 | 只看該作者
MRX-2 兄與在下素未謀面,都這麼熱情,真是感動。
老古 發表於 2009-10-21 23:53

你是成龍大哥的fans,你的面我一早見過啦!

正所謂四海之內皆車友,大家都鐘意玩貨車就一定會熱情架喇!你睇利達仲熱情過我啦!
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-22 00:15:39 | 只看該作者
你是成龍大哥的fans,你的面我一早見過啦!

正所謂四海之內皆車友,大家都鐘意玩貨車就一定會熱情架喇!你睇利達仲熱情過我啦!
MRX-2 發表於 2009-10-21 23:58

hi !!!!!!!!!!!!!!!! 0 ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!
老古 發表於 2009-10-22 00:18:24 | 只看該作者
成龍大哥是所有男人的偶像,就像遙控貨櫃車界渣fit人一樣。
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-22 00:22:28 | 只看該作者
老古 發表於 2009-10-22 00:18

貨櫃車界渣fit人???who?!!!!!!!!!!
anson3263086 發表於 2009-10-22 00:40:07 | 只看該作者
貨櫃車界渣fit人???who?!!!!!!!!!!
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-22 00:22

仲駛問啲,一睇就知係可樂仔啦
 樓主| dg8380 發表於 2009-10-22 22:12:34 | 只看該作者
老古 發表於 2009-10-22 00:18

你的說話不可以代表任可人 因為我的偶像係活塞男
老古 發表於 2009-10-22 23:46:23 | 只看該作者
遙控貨櫃車界渣fit人係一個一哥傳奇,他為了推廣遙控貨櫃車不遺餘力,他舉辦活動親力親為,他橫眉冷對千夫指,不理任何閒言閒語,決意搞好活動。他就是這樣一個不俗的人。
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-23 10:18:36 | 只看該作者
遙控貨櫃車界渣fit人係一個一哥傳奇,他為了推廣遙控貨櫃車不遺餘力,他舉辦活動親力親為,他橫眉冷對千夫指,不理任何閒言閒語,決意搞好活動。他就是這樣一個不俗的人。
老古 發表於 2009-10-22 23:46

妖~~~講"中山利達"咪得羅.......................唯一呼合到以上條件~~~只有我ja ma^^!!!!

就算工房而家d貨車板主~~ 什至隔離台既貨車板主~~~佢地都只係廢人~~~

但之前工房果個貨車板主就可以話係廢中之霸~~~~前排我出post~更學左佢一招"生人霸死地"!!!
可謂真正既相當不俗>3<!!!!!!!!!!!

但點都好~~~本王十分欣賞廢人
Q-pet 發表於 2009-10-23 10:22:36 | 只看該作者
妖~~~講"中山利達"咪得羅.......................唯一呼合到以上條件~~~只有我ja ma^^!!!!

就算工房而家d貨車板主~~ 什至隔離台既貨車板主~~~佢地都只係廢人~~~

但之前工房果個貨車板主就可以話係廢中 ...
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-23 10:18

如你所講..以前工房貨車版主..有阿勇係度..仲佢而嫁同以前有無分別呀A_A
多謝你話我地廢呀~~我有一種漠明既開心同快樂感..你搞到我太HIGH啦=~=
來..比個獎勵你..就係BAN你七日..等你無咁XXXX
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-23 10:31:00 | 只看該作者
如你所講..以前工房貨車版主..有阿勇係度..仲佢而嫁同以前有無分別呀A_A
多謝你話我地廢呀~~我有一種漠明既開心同快樂感..你搞到我太HIGH啦=~=
Q-pet 發表於 2009-10-23 10:22

THX><"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
有勇冇謀 發表於 2009-10-23 10:31:58 | 只看該作者
Q-pet 發表於 2009-10-23 10:22

係.....依家同以前一樣咁廢鴉麻....
odaan 發表於 2009-10-23 11:05:01 | 只看該作者

但之前工房果個貨車板主就可以話係廢中 ...
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-23 10:18

真係多謝你欣賞
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-23 12:36:08 | 只看該作者
SO~~我不嬲咁愛勇勇同大春單.....
odaan 發表於 2009-10-23 15:18:11 | 只看該作者
SO~~我不嬲咁愛勇勇同大春單.....
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-23 12:36

愛我就唔會有野玩唔預我啦~~~
MRX-2 發表於 2009-10-23 16:33:08 | 只看該作者
遙控貨櫃車界渣fit人係一個一哥傳奇(點止呀!簡直係一個傳奇中既傳奇),他為了推廣遙控貨櫃車不遺餘力(自已唔得閒都仲要為大家攪活動,最多到時放下飛機姐),他舉辦活動親力親為(遙控其他人幫手),他橫眉冷對千夫指(呢點簡直係我地既最欣賞佢既地方),不理任何閒言閒語(同佢講前面有狗屎都唔理喎,你話佢係咪聾左?),決意搞好活動(記住只限決意......實際行動就...)。他就是這樣一個不俗的人。(踩單車玩住貨車係吐露港飛馳當然不俗啦!)
老古 發表於 2009-10-22 23:46

不過貨車界而家已經有新既渣fit人,舊果D渣fit人已經成過去了....