RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1632|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

邊度有專比mini z 用0既工具箱賣呀?

灰色軌跡 發表於 2006-6-28 23:20:54 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我想買返個... 要唔透明0既, 裝得落一架monster mini z 同少量parts 工具等, 唔知各位師兄知唔知邊度有得賣同幾錢到呢?
Colin 發表於 2006-6-28 23:29:49 | 只看該作者
你去d 十蚊店到睇下啦,但係唔透明就真係難d wor......
 樓主| 灰色軌跡 發表於 2006-6-29 10:16:01 | 只看該作者
我0係實惠見到個 39.9 個size 唔錯... 但我鐘意透明... 10蚊店果d 睇過喇...實在放唔落架 monster
好立克 發表於 2006-6-29 10:26:57 | 只看該作者
原帖由 Colin 於 2006-6-28 23:29 發表
你去d 十蚊店到睇下啦,但係唔透明就真係難d wor......

噴多兩噴囉
Colin 發表於 2006-6-30 19:48:11 | 只看該作者
原帖由 灰色軌跡 於 2006-6-28 23:20 發表
我想買返個... 要唔透明0既, 裝得落一架monster mini z 同少量parts 工具等, 唔知各位師兄知唔知邊度有得賣同幾錢到呢?

原帖由 灰色軌跡 於 2006-6-28 23:20 發表
我0係實惠見到個 39.9 個size 唔錯... 但我鐘意透明... 10蚊店果d 睇過喇...實在放唔落架 monster  

灰色軌跡 要唔透明0既   ,但我鐘意透明

師兄你要透明定唔透明呀
 樓主| 灰色軌跡 發表於 2006-7-3 13:02:53 | 只看該作者
原帖由 Colin 於 2006-6-30 19:48 發表

師兄你要透明定唔透明呀

O SORRY~ 打錯字... 係要唔透明~~~