RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4124|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

9月1日 星期2 九龍區貨車活動小聚會 長沙灣A1 至 旺角始創中心( 事後相 )

Hiacewagon 發表於 2009-9-2 01:12:03 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

今晚真係好正~~!!
雖然臨尾有D 阻滯....
但好彩有奧單兄o係度je....XD....
Jazz ...你部車冇事丫ma....?
華仔 發表於 2009-9-2 01:14:40 | 只看該作者
儔去左舊扳到Yd相
MRX-2 發表於 2009-9-2 01:16:18 | 只看該作者
儔去左舊扳到Yd相
華仔 發表於 2009-9-2 01:14

?文黎?
華仔 發表於 2009-9-2 01:24:41 | 只看該作者
dreamlouis 發表於 2009-9-2 01:36:17 | 只看該作者
唔緊要啦.......去邊度都好,
最緊要係開開心心呀!~
dreamlouis 發表於 2009-9-2 01:43:50 | 只看該作者
不過去到深水步要好小心呀!~
影相個下真係好易比人打何包呀!~
 樓主| Hiacewagon 發表於 2009-9-2 01:46:04 | 只看該作者
不過去到深水步要好小心呀!~
影相個下真係好易比人打何包呀!~
dreamlouis 發表於 2009-9-2 01:43

個過程其實係點...? 可否講講...
好似話有人想打Jazz 何包wor...
事但 發表於 2009-9-2 01:48:31 | 只看該作者
 樓主| Hiacewagon 發表於 2009-9-2 01:50:57 | 只看該作者

最抵死張相冇執過...但呀Dee 個樣好似處理過咁...蒙蒙地....XDD
dreamlouis 發表於 2009-9-2 01:57:25 | 只看該作者
個過程其實係點...? 可否講講...
好似話有人想打Jazz 何包wor...
Hiacewagon 發表於 2009-9-2 01:46 AM

當時我企係JAZZ左面...佢彼面就有兩個人,
一個中國人,一個應該人尼泊爾,
兩個人都企係JAZZ好貼,好似要同JAZZ就地玩菊花咁,
之後好就同JAZZ講"小心何包呀!~"
 樓主| Hiacewagon 發表於 2009-9-2 02:03:18 | 只看該作者
當時我企係JAZZ左面...佢彼面就有兩個人,
一個中國人,一個應該人尼泊爾,
兩個人都企係JAZZ好貼,好似要同JAZZ就地玩菊花咁,
之後好就同JAZZ講"小心何包呀!~"
dreamlouis 發表於 2009-9-2 01:57

鴨記品流覆雜.....各位下次要小心何包同菊花啊~~!!
dreamlouis 發表於 2009-9-2 02:05:25 | 只看該作者
鴨記品流覆雜.....各位下次要小心何包同菊花啊~~!!
Hiacewagon 發表於 2009-9-2 02:03 AM

我諗佢兩個都唔係睇中何包呀!~
應該係............菊花囉!~
 樓主| Hiacewagon 發表於 2009-9-2 02:11:01 | 只看該作者
我諗佢兩個都唔係睇中何包呀!~
應該係............菊花囉!~
dreamlouis 發表於 2009-9-2 02:05

係咪就係你令佢拎唔到佢眼中朵靚菊花ar....
dreamlouis 發表於 2009-9-2 02:13:06 | 只看該作者
係掛!~
左住佢
SORRY囉!~
edward912 發表於 2009-9-2 02:26:28 | 只看該作者
好型呀.........
romeo 發表於 2009-9-2 02:53:02 | 只看該作者
來唔到   好想來
odaan 發表於 2009-9-2 03:10:00 | 只看該作者
部吊機一次過吊兩套控
吊完自己拎一拎先知,原來都幾重
Jazz_Wan 發表於 2009-9-2 03:11:14 | 只看該作者
今次係小弟參加活動有屎以來最有組織既一次,
一架車跟一架車咁行, 冇再分批玩, 唔會斷開
希望可以keep住
Jazz_Wan 發表於 2009-9-2 03:11:51 | 只看該作者
來唔到   好想來
romeo 發表於 2009-9-2 02:53

將會有新post, 到時早d到呀!
Jazz_Wan 發表於 2009-9-2 03:13:21 | 只看該作者
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs174.snc1/6531_122777892659_804752659_2254324_86628_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hph ... 4752659_2254325_654 ...
Hiacewagon 發表於 2009-9-2 01:12

我架車冇事, 好彩, 不過奧單架車山就.........