RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1461|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請教 3PK+AD 同 EX-10+AD

tivoli 發表於 2006-6-25 23:25:53 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問 3PK 行 AD 效果比 EX-10 行 AD 差多少 ? 有師兄兩樣都試過嗎 ?
AMAT 發表於 2006-6-25 23:29:14 | 只看該作者
3PK果個係O的人自行改出嚟.....未必好....

EX10行AD就係佢本身果個MODULE係FIT佢用.....我覺得個SUPPORT性點都好O的.
oasc 發表於 2006-6-25 23:52:08 | 只看該作者
原帖由 tivoli 於 2006-6-25 23:25 發表
請問 3PK 行 AD 效果比 EX-10 行 AD 差多少 ? 有師兄兩樣都試過嗎 ?

我都想試下3PK行AD,但AD本身就要$8xx,而改Module要$3xx.好貴呀!
samy 發表於 2006-6-26 01:09:15 | 只看該作者
原帖由 tivoli 於 2006-6-25 23:25 發表

it you have not got any of transmitter and want to buy one. EX-10 for sure.
vickyrx7 發表於 2006-6-30 05:33:21 | 只看該作者
睇你用慣KO or Futaba D控,有D人用2PL都渣得好過,好多渣貴控既人
至於EX 10 同3PK 落AD既分別係,十仔反應跟手少少,同埋可以重設底板設定(不等於防死VR)
pd 發表於 2006-6-30 10:24:52 | 只看該作者
原帖由 samy 於 2006-6-26 01:09 AM 發表

it you have not got any of transmitter and want to buy one. EX-10 for sure.

Agreed