RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1902|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

蛟蛟地既 Hasemi Z350

hkopium 發表於 2006-6-22 15:53:33 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
銀紫色...

比 AWD 用. 晶體要橫放.

車轆 Offset 係: 前 +2 / 尾 +3 (超濶)

可能架車夠橫, 好鬼好揸. 但都係用黎睇多過玩, 因為車頭D"妖"流翼, 肯定一撞就 bye bye.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
WTO 發表於 2006-6-22 15:55:42 | 只看該作者
姣得嚟又幾令
mikewu 發表於 2006-6-22 15:57:11 | 只看該作者
Wa... brother Opium, took a day off for car paint?
 樓主| hkopium 發表於 2006-6-22 16:05:22 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2006-6-22 15:57 發表
Wa... brother Opium, took a day off for car paint?

In the middle of jumping ship. 量緊地, very free now. New job start in July.

如果唔係 Dum Dum 入左醫院, 我仲 free... poor dog...
茶犬 發表於 2006-6-22 17:18:16 | 只看該作者
see see the 晶體要橫放 ok ?
 樓主| hkopium 發表於 2006-6-22 17:21:56 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖
茶犬 發表於 2006-6-22 17:28:02 | 只看該作者
oh thx !!
 樓主| hkopium 發表於 2006-6-22 21:40:34 | 只看該作者
有無人知 Topcad 出既 Rear Wide Wheel offset +1 係等於 Kyosho 既幾多 offset?
et8088 發表於 2006-6-25 23:20:06 | 只看該作者
原帖由 hkopium 於 2006-6-22 17:21 發表

登錄/註冊後可看大圖

請問橫放 晶體邊度買到呢??KWS問 過幾間都冇,大約幾錢??
thank you
 樓主| hkopium 發表於 2006-6-26 02:37:41 | 只看該作者
我粒係係日本訂過黎.

不過我知 PN Racing 有出, 連 98mm 座同長身齒一set 咁賣, $200.- 早兩日係 KWS 見過.
et8088 發表於 2006-6-26 13:39:45 | 只看該作者
原帖由 hkopium 於 2006-6-26 02:37 發表
我粒係係日本訂過黎.

不過我知 PN Racing 有出, 連 98mm 座同長身齒一set 咁賣, $200.- 早兩日係 KWS 見過.

好呀落KWS睇睇先,thank you 你呀