RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1170|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MDC秋名山一問

ping2412 發表於 2009-7-4 22:22:29 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟住北角.. 新玩RC drift. 渣緊TT01D.

唔知各位會歡迎新手嗎? Thanks
gegegum 發表於 2009-7-4 22:55:28 | 只看該作者
歡迎, 不過要留意o下我地果日meeting玩咩先!
minesr34gtr 發表於 2009-7-4 23:01:14 | 只看該作者
歡迎歡迎~~~
 樓主| ping2412 發表於 2009-7-4 23:26:35 | 只看該作者
thanks u guys
i will come tomorrow =D
minesr34gtr 發表於 2009-7-5 00:12:10 | 只看該作者
我地聽日玩m車喎~
你有冇m車/快車呀?
gegegum 發表於 2009-7-5 01:04:15 | 只看該作者

仲要睇o下聽日落唔落雨喎!
依家黎講聽日玩刑o既機會唔大!
   一 道 低 壓 槽 昨 日 為 華 南 沿 岸 地 區 及 南 海 北 部 帶 來 不 穩 定 的 天 氣 。 本 港 昨 日 多 雲 有 零 散 驟 雨 及 幾 陣 狂 風 雷 暴 , 新 界 部 分 地 區 錄 得 30 至 60 毫 米 的 雨 量 。 預 料 該 低 壓 槽 會 在 未 來 一 兩 天 逐 漸 減 弱 。

本 港 地 區 天 氣 預 測

多 雲 , 有 零 散 大 驟 雨 及 有 幾 陣 狂 風 雷 暴 。 氣 溫 介 乎 24 至 28 度 。 吹 和 緩 偏 南 風 , 風 勢 間 中 清 勁 。

係喎.....聽日應該都會落雨.......=.=
 樓主| ping2412 發表於 2009-7-5 01:52:57 | 只看該作者