RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1392|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

yokomo drift master

hkzo 發表於 2009-5-12 01:32:08 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問一下呢獉車幾錢,同埋邊到可以買到,
另外想問下係唔係一買返黎已經有齊圖見到既野呢?http://www.teamyokomo.com/jpn/ne ... 305_driftmaster.pdf
F91_MkII 發表於 2009-5-12 02:12:27 | 只看該作者
我兩個月前買0左部,圖上見到0既都有齊,不過仲有好多0野要改(臂碼0係膠,推桿0係鋼,直軸0係膠,無防傾桿,六角hub係膠等等).買齊晒仲貴過drift master limited edition 2.不過優點0係只有幾少數地方有虛位,星星D車勁多.
xbbbbbb 發表於 2009-5-12 03:41:08 | 只看該作者
one of my friend brought 1 month ago @ $2000
 樓主| hkzo 發表於 2009-5-12 06:59:56 | 只看該作者
我兩個月前買0左部,圖上見到0既都有齊,不過仲有好多0野要改(臂碼0係膠,推桿0係鋼,直軸0係膠,無防傾桿,六角hub係膠等等).買齊晒仲貴過drift master limited edition 2.不過優點0係只有幾少數地方有虛位,星星D車勁多.
F91_MkII 發表於 2009-5-12 02:12

咁值唔值得改呢?
定係買C兄講既drift master limited edition ?
wowo0123 發表於 2009-5-12 07:23:01 | 只看該作者
其實果d改唔改都得既..改左又唔會勁d既.只不過係靚d o者冇話值唔值..
max00900 發表於 2009-5-12 07:46:36 | 只看該作者
唔夠又唔係唔玩得!改左又唔係會飛天!自己諗改唔改啦!
一係玩鬼爛先改啦!
 樓主| hkzo 發表於 2009-5-12 20:51:38 | 只看該作者
明白, 如果係咁,買部車玩下就算了,用黎drift  無刷9T 是否足夠?
skywoo1105 發表於 2009-5-12 20:56:18 | 只看該作者
足夠~