RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2657|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

25-04-2009風雨不改青衣放車相

dg8380 發表於 2009-4-26 01:15:19 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
SF-scat 發表於 2009-4-26 01:17:13 | 只看該作者
得阿亮部開腦雞既
 樓主| dg8380 發表於 2009-4-26 01:22:33 | 只看該作者
2# SF-scat
因為我test左條link 之後先+相
SF-scat 發表於 2009-4-26 01:24:27 | 只看該作者
3# dg8380

明白哂..
今日真係好正...最正係去到邊都見到利達豬
sonyraymond01 發表於 2009-4-26 01:27:13 | 只看該作者
good...
MAZDA 發表於 2009-4-26 01:27:37 | 只看該作者
5月25日 ? 唔係4月25日.......... 你地個邊真係齊人....落雨都咁多
人玩...我地個邊計埋我今晚得返三條友上路...
Q-pet 發表於 2009-4-26 01:39:27 | 只看該作者

今晚青衣風雨不改下玩車~

用不同模式下影相

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

三車斜波下拍照

登錄/註冊後可看大圖

青衣機鐵站下既團體照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

左起..沙田文...亮..Q-pet

登錄/註冊後可看大圖

左起屯門WYMAN..佳哥...RAYMOND

登錄/註冊後可看大圖

銓..家豪..晶晶..阿麟

登錄/註冊後可看大圖

夢遺車隊二人組

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

邊度都見到利達大人既牌..好明顯佢已經入主青衣..要殺死我地

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

呢張估下邊隻衰腳

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| dg8380 發表於 2009-4-26 01:47:44 | 只看該作者
5月25日 ? 唔係4月25日.......... 你地個邊真係齊人....落雨都咁多
MAZDA 發表於 2009-4-26 01:27

因為我們熱愛貨車
我們青衣d活動出左post就一定會舉行,不會改期。
如果天氣惡劣,我們只會取消,不會改來改去。
kaho1124 發表於 2009-4-26 02:03:36 | 只看該作者
唔該晒佳哥
WYMAN 發表於 2009-4-26 02:08:30 | 只看該作者
thx!佳哥
kaho1124 發表於 2009-4-26 02:09:48 | 只看該作者
仲有唔該q-pet~
WYMAN 發表於 2009-4-26 02:11:15 | 只看該作者
MAZDA 發表於 2009-4-26 01:27

啊萬兄!倒不如過嚟青衣玩吓嘛!
交通方便!
三條友不如過埋嚟啦!
卍亮卍 發表於 2009-4-26 02:45:00 | 只看該作者
得阿亮部開腦雞既
SF-scat 發表於 2009-4-26 01:17

做咩講左我個秘密姐-0-
WYMAN 發表於 2009-4-26 03:00:19 | 只看該作者
做咩講左我個秘密姐-0-
卍亮卍 發表於 2009-4-26 02:45

算啦!哩個唔係秘密
MRX-2 發表於 2009-4-26 03:00:43 | 只看該作者
因為我們熱愛貨車
我們青衣d活動出左post就一定會舉行,不會改期。
如果天氣惡劣,我們只會取消,不會改來改去。
dg8380 發表於 2009-4-26 01:47

取消左之後再約就唔叫改期?青衣人真識走法律"那"
GUITAR_VIP 發表於 2009-4-26 03:47:22 | 只看該作者
見到本王既名~~~你地有無即刻下跪?!
Q-pet 發表於 2009-4-26 03:49:48 | 只看該作者
見到本王既名~~~你地有無即刻下跪?!
GUITAR_VIP 發表於 2009-4-26 03:47

何指下跪...立刻上前裝香TIM啦
GUITAR_VIP 發表於 2009-4-26 03:55:42 | 只看該作者
何指下跪...立刻上前裝香TIM啦
Q-pet 發表於 2009-4-26 03:49

thx ar
馬輝 發表於 2009-4-26 08:49:39 | 只看該作者
利達大人的威名響到12樓都聽到
 樓主| dg8380 發表於 2009-4-26 09:26:44 | 只看該作者
取消左之後再約就唔叫改期?青衣人真識走法律"那"
MRX-2 發表於 2009-4-26 03:00

因為一改期等同新活動 加上有車友可能來唔到 不如出新post 以免混亂