RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3611|回復: 57
打印 上一主題 下一主題
收起左側

4-1 粉嶺豬仔團活動相+利達插人聲明~埋黎睇野啦!

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

琴晚玩車~我忍足一晚~~~~因為遇到個瘟神~~~琴晚仲同佢有講有笑~我已經俾晒面~~~

但我而家係呢個POST~我就要插人~~~插得就預左無FD做~~~我都好開心而家開始同佢無FD做架喎~~~

呢條友都有整巴屎~~學人講DIY精神~~但就自己成日話想買真車巴士廠出既DEMO1:14車殼 ~~~但人地廠唔賣既~SO佢買唔到............

咁想買現成~就唔好學人話DIY啦~~~~最慘既係~~玩車時~對我做成極大既滋擾~~就係咁~~~先叫佢瘟神

佢會一路行~~就同我講話~~~我同"某某"D巴屎整得好粗~~~~佢會整部"完美"~~(聽到都想笑)~~~又用電話俾片人睇~我架車點整點整~~~

又話架車會輕過我架WO ~~~~(第一~我唔覺我架巴屎重量有問題~何況佢架都未整好~就話咩輕過我~佢有病?  第二~"某某"整過幾部巴屎~~~雖然係粗~

但有架我都覺得好正~~呢條瘟神~巴屎都無~批評人?何況呢條友~架生精良~~佢就算真係可以整得好過人...有咩出奇?)

最訓街既係~佢講都明好多野都抄我架車WO ~!!~~~HAHA~~~又話咩整4個 ROADSHOW咁話~~~心諗~~~又要踩人架車~又要抄人架車~~~~

好心你就收皮啦~~~~你萬一整到又點~~關我屁事?!~~我有我架玩~~~使唔使我埋去你度讚你一聲跟風王 ?

又要抄人~~打黎問我叫我"指教" ~~~但又要踩人D車~~~但佢自己就十世都仲未整好~~~(重要係未整好~都以為架車好似整好左咁~)

真係聽到都煩~~~俾佢搞到~~完全無MOOD玩~~搞到我影相都無MOOD~~影得個兩張

最憎呢D瘟神~唔識尊重下人~~~又自大~~~又一未跟風

日後我仲會同佢玩車既~~~我就唔姓潘~~~~我講既
SF-scat 發表於 2009-4-2 07:46:17 | 只看該作者
係咪部volvo啊利達?
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2009-4-2 07:52:45 | 只看該作者
Q-pet 發表於 2009-4-2 10:33:48 | 只看該作者
利達大人請息怒呀..早知我尋晚出黎啦..睇住你同佢吹水都好丫
老尖 發表於 2009-4-2 11:54:39 | 只看該作者

23t + 牛欄 神風敢死隊 ready    

講笑
dm9261 發表於 2009-4-2 12:15:32 | 只看該作者
唔關琴日放車事呀下?
丘比凸 發表於 2009-4-2 13:41:26 | 只看該作者
我都有類似既遭遇
真係好黑人憎的
自己愛驅被踢但之後佢又要跟你:@
ms07 發表於 2009-4-2 15:28:19 | 只看該作者
系邊個講出來 等各師兄做好准備作戰
ac1111hk 發表於 2009-4-2 15:55:19 | 只看該作者
唔怪得你琴晚唔理佢....我都估到 哈 ......仲要發生左好多交通意外,,,,
Q-pet 發表於 2009-4-2 16:08:13 | 只看該作者
奇實某某係未阿佳哥呢..如果佢咁吹得就快d整嫁出黎啦
未好似個個人咁咩野流動冷熱飲水車等等..結果未又人間蒸發
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2009-4-2 16:13:14 | 只看該作者
唔怪得你琴晚唔理佢....我都估到 哈 ......仲要發生左好多交通意外,,,,
ac1111hk 發表於 2009-4-2 15:55

你都係反左一下JA MA.....你唔使怕啦~~你架車有咩事~~你搞唔掂~我一定幫你搞掂架WO
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2009-4-2 16:14:22 | 只看該作者
我都有類似既遭遇
真係好黑人憎的
自己愛驅被踢但之後佢又要跟你:@
丘比凸 發表於 2009-4-2 13:41

岩呀~~同樣地~我又無話過自己架野手工好~~但佢又要踩~又要跟~~~想點?~
Q-pet 發表於 2009-4-2 16:18:56 | 只看該作者
岩呀~~同樣地~我又無話過自己架野手工好~~但佢又要踩~又要跟~~~想點?~
豬腸裡的天空 發表於 2009-4-2 16:14

算啦豬豬哥哥...呢個世界人有一種杜技心=-=<<無怪我杜技隻字唔記得左點寫所以唔識打...見你有巴士佢未唔抵得囉..吹到自己個樣點...呢d人如果吹得就好心出架巴士出黎整好左..比d成績人地睇仲好啦
kennily 發表於 2009-4-2 16:21:48 | 只看該作者
奇實某某係未阿佳哥呢..如果佢咁吹得就快d整嫁出黎啦
未好似個個人咁咩野流動冷熱飲水車等等..結果未又人間蒸發
Q-pet 發表於 2009-4-2 04:08 PM

佳哥唔係已經有幾部巴士架咩??
Q-pet 發表於 2009-4-2 16:24:37 | 只看該作者
佳哥唔係已經有幾部巴士架咩??
kennily 發表於 2009-4-2 16:21

佳哥而嫁整緊幾部新巴士...但咩巴士類呢??呢d係青衣貨車巴士聯盟內部機密不便公開囉
想知等佢整好我地會公報
kennily 發表於 2009-4-2 16:26:56 | 只看該作者
對不起了~
Q-pet 發表於 2009-4-2 16:28:32 | 只看該作者

做咩無啦啦講對唔住
kennily 發表於 2009-4-2 16:29:33 | 只看該作者
問了機密野lor~
ac1111hk 發表於 2009-4-2 16:31:01 | 只看該作者
你都係反左一下JA MA.....你唔使怕啦~~你架車有咩事~~你搞唔掂~我一定幫你搞掂架WO
豬腸裡的天空 發表於 2009-4-2 16:13

冇事既...係冇電同花左姐....e家等緊d字...不過我諗要下星期先有字....so我諗著上左油先...咁又係...咁啜下先
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2009-4-2 16:32:19 | 只看該作者
問了機密野lor~
kennily 發表於 2009-4-2 16:29

係一架後置引擎既舊車>3<!!!~~wAKAKAKKAKA