RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2462|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

09年3月24觀塘至九龍灣遊活動感想區相已上載完結再加波波仔仔相

Q-pet 發表於 2009-3-25 00:55:04 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

我想係呢度講今次活動有幾點事項係我對呢次活動不滿既地方...1:約人地點唔明確..一時又改集合地點..個時集合應該要想清楚..咁d師兄去到又要去第二邊...2:個位開TT-01既朋友..就算撞到人或車..唔小心撞一下但唔大力..一句對唔住都無..兩次都係咁..一次撞到我..一次唔記得撞邊個...
希望日後搞手活動做得全面D..各位師兄唔好見怪..如果嬲都無法

但係路中撞見流灘安原來佢係呢邊再做多小小野=-=仲未收工..仲見到我舊同事..世界真係細
仲有唔記得問各位叫咩名=-=SORRY....
仔仔佢訓左係廁所門口..佢地兩個比我自己剪左毛

登錄/註冊後可看大圖

傻波波

登錄/註冊後可看大圖

老豆影咩呀=-=

登錄/註冊後可看大圖

仔仔同波波..

登錄/註冊後可看大圖

集合點..A1出口下邊樓梯位附近..

登錄/註冊後可看大圖

唔記得邊個隻衰手 人黎同我拎把刀黎

登錄/註冊後可看大圖

又係測試相機用唔到方式影相既情況

登錄/註冊後可看大圖

又係一隻衰手 ..來人拖出去XXX

登錄/註冊後可看大圖

玉連台對面巴士站..左起亮..我..TT-01既朋友

登錄/註冊後可看大圖

左起魚人..唔知==又唔知... :Q

登錄/註冊後可看大圖

左阿DEE..季兄

登錄/註冊後可看大圖

搞手一開波死車 幾快有JOB做..都係我把口衰

登錄/註冊後可看大圖

九龍灣附近足球場照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

側邊

登錄/註冊後可看大圖

呢張個位如何??

登錄/註冊後可看大圖

魚人..季兄..亮

登錄/註冊後可看大圖

Q-pet..搞手..唔知--

登錄/註冊後可看大圖

又係唔知..阿dee...又唔知--

登錄/註冊後可看大圖

終站回程返apm..呢d影得唔好..因為怕無車..心急影..係好是旦咁影=-=

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

但淘大有個阿姐好寸..我真係如果雞仔白豬我想放底係地下三波開走佢..唔比人放車一d客氣說話都無...
早知叫阿dee用利達方式拖狗散步

仲有d好笑野..咁我覺得93K巴士走左..等到佢12點17分..佢尾班車係12點02分寶林開個黎..我見仲未有..有小巴就上左去啦...點知上左去小巴一開上去..後邊架93K出現左我真係頂 真係自己豬仔左

SF-scat 發表於 2009-3-25 00:59:01 | 只看該作者
好在我冇去者..呵呵
卍亮卍 發表於 2009-3-25 01:03:27 | 只看該作者
我去左 xdddddddddd
大霸王 發表於 2009-3-25 01:05:27 | 只看該作者
佢一路都係最前嫁wo~不過佢手車咁快~

下次叫佢小心d唔好咁怏啦~
SF-scat 發表於 2009-3-25 01:06:31 | 只看該作者
阿亮去左啦>...<
又少一個車友啦..
Q-pet...搞唔搞沙田活動?
魚釣人 發表於 2009-3-25 01:07:05 | 只看該作者
我都:去左 xdddddddddd
sing2008 發表於 2009-3-25 01:07:44 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2009-3-25 00:55 發表
相一陣post...等上傳

我想係呢度講今次活動有幾點事項係我對呢次活動不滿既地方...1:約人地點唔明確..一時又改集合地點..個時集合應該要想清楚..咁d師兄去到又要去第二邊...2:個位開TT-01既朋友..就算撞到人或車. ...

師兄我會改善下架啦,同埋我會同位小朋友講聲
多謝你既意見
魚釣人 發表於 2009-3-25 01:08:10 | 只看該作者
沙田都好喎
SF-scat 發表於 2009-3-25 01:09:34 | 只看該作者
叫q-pet搞啊...沙田沙田
大霸王 發表於 2009-3-25 01:10:05 | 只看該作者
咁快返哂屋企既~~~~~~

唔該~放相

唔該哂~~~~~
魚釣人 發表於 2009-3-25 01:12:27 | 只看該作者
今晚都真係多謝星星領隊先
sing2008 發表於 2009-3-25 01:15:12 | 只看該作者
原帖由 魚釣人 於 2009-3-25 01:12 發表
今晚都真係多謝星星領隊先

唔好咁講啦師兄
魚釣人 發表於 2009-3-25 01:15:46 | 只看該作者
SF-scat C兄都可以吹雞 沙田好多沙田友
SF-scat 發表於 2009-3-25 01:17:41 | 只看該作者
Q-pet做開搞手嘛...
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-25 01:19:02 | 只看該作者
原帖由 SF-scat 於 2009-3-25 01:06 發表
阿亮去左啦>...<
又少一個車友啦..
Q-pet...搞唔搞沙田活動?

咁點算好呀..頭先仲見到佢..我見鬼咩-0-媽呀我朽驚驚呀..
頭七唔好搵我地..啦麻阿尼拓佛...最多燒多D野比阿亮
SF-scat 發表於 2009-3-25 01:19:57 | 只看該作者
我又燒我又燒...哈哈
大霸王 發表於 2009-3-25 01:20:05 | 只看該作者
開多左個post放相既???
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-25 01:20:22 | 只看該作者
原帖由 SF-scat 於 2009-3-25 01:17 發表
Q-pet做開搞手嘛...

咁馬鞍山好無呀???順手叫馬鞍山輝一齊出去玩
SF-scat 發表於 2009-3-25 01:21:04 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2009-3-25 01:20 發表

咁馬鞍山好無呀???順手叫馬鞍山輝一齊出去玩

好啊好啊...你話事啦..
sing2008 發表於 2009-3-25 01:25:43 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2009-3-25 01:19 發表

咁點算好呀..頭先仲見到佢..我見鬼咩-0-媽呀我朽驚驚呀..
頭七唔好搵我地..啦麻阿尼拓佛...最多燒多D野比阿亮

哈哈哈