RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2423|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Mini 車殼今次真係齊曬la掛~~~~

dedee627 發表於 2006-5-18 17:51:23 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
果日行行下廣華街~~~睇下d車殼~~~典知...我見到有隻白殼好Q大隻呀....一揸上手.....H2呀~~~諗都吾諗就比$$~~100蚊都吾使...仲平左比我tim~~但係佢得一隻......

不過吾使怕...第二間有...不過佢開我100蚊...我買完隻平ge又吾捨得比100蚊佢....所以...買左一隻ja我...
各位巴打快d去睇下la~~前日我見貴果間仲有最少5隻响樹ar~~~GOGOGO~~~

Colin 發表於 2006-5-18 17:52:37 | 只看該作者
我今日都見到有,不過無買
waikit114 發表於 2006-5-19 09:52:52 | 只看該作者
唔使100蚊咁抵.........搵日去買返個先
mikewu 發表於 2006-5-19 10:06:29 | 只看該作者
Hmmmmmmm..............  where is 800mah.....   He must be jealious when he sees your collections.............
waikit114 發表於 2006-5-19 14:06:36 | 只看該作者
黃色同黑色果隻仲有冇得買....同埋幾多錢呢~
 樓主| dedee627 發表於 2006-5-19 15:10:02 | 只看該作者
原帖由 waikit114 於 2006-5-19 14:06 發表
黃色同黑色果隻仲有冇得買....同埋幾多錢呢~

牡la~~呢排都吾見有la~~
 樓主| dedee627 發表於 2006-5-19 15:10:33 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2006-5-19 10:06 發表
Hmmmmmmm..............  where is 800mah.....   He must be jealious when he sees your collections.............

haha~~longlong time no c hm here la~
cman-007 發表於 2006-5-20 14:04:21 | 只看該作者
嘩強.....