RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3431|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問市面有冇法拉利 Enzo 油車賣 ?

亞東 發表於 2008-11-5 22:21:33 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我好鍾意 法拉利 thanks ~ !!!
謝謝各位
呀維 發表於 2008-11-5 22:26:46 | 只看該作者
1:1
jypepe 發表於 2008-11-5 23:21:59 | 只看該作者
http://www.tamiya.com/japan/rc/rcitem/kit/html/44038.htm
原來真係出過 , 不過仲有邊度有就唔知,
有冇其他師兄幫手??
SPAWN 發表於 2008-11-5 23:24:14 | 只看該作者
買個Enzo殼like裝乜車底都得啦
truckman 發表於 2008-11-5 23:51:51 | 只看該作者

回復 5# 的帖子

佢like廢up,咪鬼理佢
 樓主| 亞東 發表於 2008-11-5 23:51:52 | 只看該作者
SPAWN 發表於 2008-11-5 23:56:34 | 只看該作者
原帖由 truckman 於 2008-11-5 23:51 發表
佢like廢up,咪鬼理佢

咁過癮?廢人like廢up
 樓主| 亞東 發表於 2008-11-5 23:57:04 | 只看該作者
原帖由 SPAWN 於 2008-11-5 23:24 發表
買個Enzo殼like裝乜車底都得啦

其實係咪所有油車車底都標準架 ?
會唔會有d設計比較適合enzo ?
 樓主| 亞東 發表於 2008-11-5 23:58:34 | 只看該作者
原帖由 jypepe 於 2008-11-5 23:21 發表
http://www.tamiya.com/japan/rc/rcitem/kit/html/44038.htm
原來真係出過 , 不過仲有邊度有就唔知,
有冇其他師兄幫手??

thanks very much !!!
呢架她似係電車~ 不過電車中好似唔錯,有得諗!!!
jypepe 發表於 2008-11-6 00:36:11 | 只看該作者
原帖由 亞東 於 2008-11-5 23:58 發表

thanks very much !!!
呢架她似係電車~ 不過電車中好似唔錯,有得諗!!!

頭先條link係真係油車黎

呢架先係行電...
http://www.tamiya.com/japan/products/58302enzo/index.htm

淨係價錢都差好遠
 樓主| 亞東 發表於 2008-11-6 00:41:52 | 只看該作者
原帖由 jypepe 於 2008-11-6 00:36 發表

頭先條link係真係油車黎

呢架先係行電...
http://www.tamiya.com/japan/products/58302enzo/index.htm

淨係價錢都差好遠

thanks thanks !!! 好吸引的說
大概 30,000 日元,又不是太貴喎 ~
jypepe 發表於 2008-11-6 01:06:04 | 只看該作者
hehe, 或者睇下其他師兄有乜好車介紹下 , 再買個enzo殼"笠"番落去都得!
Motorman 發表於 2008-11-6 01:18:29 | 只看該作者
原帖由 亞東 於 2008-11-5 10:21 PM 發表
我好鍾意 法拉利 thanks ~ !!!
謝謝各位

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Motorman 發表於 2008-11-6 01:21:14 | 只看該作者
Tamiya #44047 Ferrari F430 (not Enzo)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
lunb 發表於 2008-11-6 01:37:43 | 只看該作者
Kyosho Fazer
 樓主| 亞東 發表於 2008-11-6 20:41:58 | 只看該作者
原帖由 Motorman 於 2008-11-6 01:21 發表
Tamiya #44047 Ferrari F430 (not Enzo)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

唔該晒師兄!!!
呢架好似扁身d,似法拉利多d ~
artech 發表於 2008-11-6 21:05:55 | 只看該作者
Motorman 發表於 2008-11-7 14:18:21 | 只看該作者
重有....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Motorman 發表於 2008-11-7 14:20:39 | 只看該作者
再貼......

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Motorman 發表於 2008-11-7 14:25:32 | 只看該作者
重有好多........

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖