RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 法師傅
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[專題分享] <>240四軸摺機架<>開箱砌機文及相片視頻分享(0717轉NAZE32)

kinkin8888 發表於 2015-4-3 18:37:17 | 顯示全部樓層
Batmanlun 發表於 2015-4-3 17:49
撑吓老友..FC motor確係爽

師兄請問這是那裡
kinkin8888 發表於 2015-4-3 18:41:57 | 顯示全部樓層
Batmanlun 發表於 2015-4-3 17:49
撑吓老友..FC motor確係爽

師兄請問這是那裡
kinkin8888 發表於 2015-5-5 20:13:12 | 顯示全部樓層
simson99w 發表於 2015-5-5 19:14
快將做爸爸,不再砌新機了

砌過 550, 380, 350, 260, 240, 夠皮了

恭喜 恭喜
kinkin8888 發表於 2015-5-19 00:56:47 | 顯示全部樓層
simon540 發表於 2015-5-19 00:45
師兄,想請教你依家用個F12E有咩評價,開埋FPV電池可以用幾耐 ?是否只可以用原裝電池,5.8G有幾多頻道,M ...

師兄,想請教你依家用個F12E有咩評價,開埋FPV電池可以用幾耐 ?是否只可以用原裝電池,5.8G有幾多頻道,Monitor畫面質素如何 ? Thank you

5.8G有幾多頻道...........32ch

Monitor畫面質素如何 .............尚可 ( eagle eye 靚D )

開埋FPV電池可以用幾耐...........3-4粒鍾無問題 我用2700mah

個F12E有咩評價............一体唔便煩.....我用futaba T8FG  又要整舊 eagle eye 芒又要加粒2000mah电   好鬼重.....................................

kinkin8888 發表於 2015-5-20 00:59:16 | 顯示全部樓層
simon540 發表於 2015-5-19 01:10
多謝師兄,F12E可以DVR嗎?

係無的....我知 eagle eye 有DVR ( 因為我買左)