RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ThomasZ
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請教進軍450級前準備

R8fky 發表於 2013-1-25 06:31:56 | 顯示全部樓層
R8fky 發表於 2013-1-26 03:13:12 | 顯示全部樓層
我本人就唔多清楚邊樣嘅零件會貴啲, 玩落實質嘅成本會高的
之不過我認為絕對唔係好似你講到的有咁大對比
淘寶咁大個平台點會得華科爾的機呀! 其它外國意大利,德國呀
嗰啲高檔機過萬一部嘅都大Q 把啦! 你見親都有華科爾多嘅咁就
已經証明你睇的店舖高檔極都有限, 賣其它比較高檔嘅商店,
你想揾樣華科爾嘅零件都難呀 唉...枉你仲話有玩開模型嘅
智識, 不要用高檔嘅同低檔的嚟比
R8fky 發表於 2013-1-26 03:47:09 | 顯示全部樓層
拿...你去依間,人家賣比較高檔的機同零件,要一千幾佰一對獎都有,睇你仲可以買幾多條軚
http://bestofrc.taobao.com/searc ... e&queryType=cat
R8fky 發表於 2013-1-26 18:45:47 | 顯示全部樓層
ThomasZ 發表於 2013-1-26 13:22
哈,小弟窮人一名真係唔會去咁高檔的舖頭,就連經過也不敢望一眼,行近啲都怕俾人趕。
我只係拿普通入門級 ...

我意思咪就叫你唔好將以前玩車買靚零件的價錢同依家初玩機的價
錢來双题并論囉 你到底明白沒有     若然係中左毒的話...我相信
遲下你自自然然都會玩得比現在貴一點的   [勞.氣]
我話鬼之你日後會玩到玩埋真飛機吖.我以前玩遙控車只係一舊水倒就玩佢個领兩個月 (除左電的成本..唔係叉電里電乜電而係黑貓嘅2A電)