RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: lok001031
打印 上一主題 下一主題
收起左側

M 4wd 買d基本野問

NINEDOWN 發表於 2009-9-7 07:45:05 | 顯示全部樓層

2pl m車 用得,,,不過人多你一定jam機        
要看你買咩車

SET 1
車  vm2  $1680
2.4控  功能好的正控計   2500  左右
SERVO 9551   500左右
li-po   5000mAh   500左右     x3
差機好野    1000      x1  or x2
LRP  TC      1680
11.5R TEAM POWERS      500 左右   想快D  加120 換芯
仲有 D  零件   當     400
有數計 你自己計下

仲有SET車工具呢

我又改POST

SET 2
車 VM2  1680
控  平野   500~600   (全套 有SERVO 接收 控)
li-po   平野    200左右   X2
差機平野      500 (連牛計)
HOBBYWING 13T  套裝   500 (一SET有馬達 電變 SETTING卡)
OK 去買啦
仲有呔  VM2 沒有的
200左右

SET 3
去買2手啦 夠平
NINEDOWN 發表於 2009-9-7 11:48:33 | 顯示全部樓層
我見佢係玩電單車友 先唔好 好像我咁 月月清.........
NINEDOWN 發表於 2009-9-7 21:04:39 | 顯示全部樓層
NINEDOWN 發表於 2009-9-7 21:15:29 | 顯示全部樓層
黑pig     mc330   要同佢地比賽最平格     
加上你d電不可以 玩大車
古你有接收 servo   用原裝車 馬達 電變
so   仲要買
電                     平d  2xx 左右  x2
差機   火牛              平d   5xx左右   
車架                          m05   880   
走唔甩
NINEDOWN 發表於 2009-9-7 22:03:41 | 顯示全部樓層
咩servo 比個號碼來先   
冇刷摩打 平 就 hobbywing  13t 套裝啦 (注冇感馬達)
一set 有馬達 setting 卡   電變   500左右
NINEDOWN 發表於 2009-9-8 08:59:50 | 顯示全部樓層
1. 你要買SERVO   2.行齒嫁
3你可能要買接收
NINEDOWN 發表於 2009-9-10 10:35:48 | 顯示全部樓層
明玩野  又改題目  4WD     如果你真係買呀,,玩呀  (係車   唔係POST)     你看反2樓我的POST
NINEDOWN 發表於 2009-9-10 13:47:31 | 顯示全部樓層

講清楚咁OK啦    標題轉來轉去 好像玩野咁    .....
咁你看 4,15樓  2WD    2樓  4WD
NINEDOWN 發表於 2009-9-11 07:38:18 | 顯示全部樓層
俾佢玩到唔想答佢問題
清清 發表於 2009-9-11 00:05

ME TOO 野就講哂 他自己看反樓上d野就ok