RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4304|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Cyclone S now available at KWS

雷公 發表於 2006-7-18 17:46:19 | 顯示全部樓層
貴!!!

買得HB既人就係識車之人﹐新仔跟本都唔知道HB係乜Q﹐HB個MARKETING策略諗住利用尼部入門車吸納新入門玩家﹐但係入門玩家又唔會玩HB播﹐尼個SECTOR始終都係雙星世界﹐PARTS又平又易買。
用HKD1100買架TA05番來再改裝仲和味
雷公 發表於 2006-7-18 17:58:21 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2006-7-18 17:52 發表

T2R就聰明喇,即係換晒O的炭纖做FRP,都係唔好架喇,但至少成本低好多.

哈哈﹐起碼有個樣睇先啦
雷公 發表於 2006-7-19 14:44:08 | 顯示全部樓層
原帖由 雷之子 於 2006-7-19 14:15 發表
T2R相信唔會平過另外2架,始終佢仍然用番hudy出嘅金屬料!質數有保證!
西貢s打著名牌車手個名,$1100算合理!
TA05算是入門版,要加好多$去升級或買後備PARTS
三架車行不同路線,主要在於各人自己用途,
各有所 ...

點解你會覺得“三架車行不同路線”﹖
唔通HB既用家就係貪慕虛榮﹖所以要貴D....

其實我就覺得CYCLONE S唔係貴﹐祗不過香港既TA05賣得太平就真
雷公 發表於 2006-7-19 22:47:32 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

改完係好靚﹐不過由1100加上去﹐總數加埋起碼都2500埋單