RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kaho
打印 上一主題 下一主題
收起左側

30/8,,星期6玩車相

bean0603 發表於 2008-8-31 04:18:30 | 只看該作者
z1118 發表於 2008-8-31 09:16:33 | 只看該作者
仲未有d高清靚相睇
Suzuki1105 發表於 2008-8-31 10:58:11 | 只看該作者
得幾張相既
 樓主| kaho 發表於 2008-8-31 13:56:11 | 只看該作者
回ms07:
首先你所講既問題有一點我承認問錯左
就係去到橋位問路既問題...
但你話我沿途只行前面唔等其他車友我有d保留
當行到屯門公園出口時有車友要整車,,我都有行去睇係咩事
但都已經有幾位車友幫緊手,而且有其他車友話肚餓
問可唔可以早d行到有野食既地方停一停,,保充下,,
咁尋晚咁多人,,我就叫一位識路車友幫手,,我一部份車行先
另一部份由我叫他幫手既車友帶,,咁唔洗十幾人企晒係到等,,
而且我亦都有交低係邊到等,,,
你所講既野,,,其實我未玩車時就已經諗到有呢個情況出現
尋晚差唔多20部車,,,咁我帶頭,,尾既我真係睇唔到,,,
所以為有行到某d可以等既位置先等係到等一等未行上黎既車
不過我都真係冇攪咁多車一齊玩既車局經驗,,對你所講既問題,,只能講聲唔好意思

kwcgary 發表於 2008-8-31 16:25:45 | 只看該作者
有相睇喇,唔好意思,因為要做後期加工同upload,所以遲左。

大合照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
kwcgary 發表於 2008-8-31 16:31:00 | 只看該作者
出發。。。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
kwcgary 發表於 2008-8-31 16:34:35 | 只看該作者
中途休息站。。。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
kwcgary 發表於 2008-8-31 16:47:13 | 只看該作者
因為今次車局人數眾多,分唔到邊個人邊架車邊個網名 ,請大家對號入座啦。。。

登錄/註冊後可看大圖

1 號車 (浩仔)

登錄/註冊後可看大圖

2 3 號車 (2號賢兄架車)

登錄/註冊後可看大圖

4 5 6 7 號車 (4號車鑫哥)

登錄/註冊後可看大圖

8 9 號車 (9 號車WYMAN)

登錄/註冊後可看大圖

10 號車 (FaiFaiFai1437)

登錄/註冊後可看大圖

11 號車 (奶仔架車)

登錄/註冊後可看大圖

12 號車 (冰。心龍兄)

登錄/註冊後可看大圖

13 14 15 號車 (右邊阿星架車)

kwcgary 發表於 2008-8-31 16:51:42 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

16 號車 (團長架車)

登錄/註冊後可看大圖

17 號車 (Dennis 架車)

登錄/註冊後可看大圖

18 號車

登錄/註冊後可看大圖

19 號車 (中山達人架車)

登錄/註冊後可看大圖

20 21 號車

登錄/註冊後可看大圖

22 號車 (小弟架車,掛住同人地影唔記得同自己架車影番個close-up添)

馬輝 發表於 2008-8-31 19:53:22 | 只看該作者
好鬼光呀d相....係咪加左曝光加到過晒火了
kwcgary 發表於 2008-8-31 20:09:27 | 只看該作者

回復 70# 的帖子

傻瓜機影係咁架喇,我已經離遠用zoom加閃光燈影

馬輝 發表於 2008-8-31 21:10:02 | 只看該作者

回復 71# 的帖子

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... page%3D1&page=3

睇下呢頁的傻瓜機影的相
ok7093942003 發表於 2008-8-31 21:17:22 | 只看該作者
15 號車 is me
kwcgary 發表於 2008-8-31 21:25:57 | 只看該作者

Thx。。。
我check過部機,可能我將EV set 得過高
kwcgary 發表於 2008-8-31 21:26:46 | 只看該作者
原帖由 ok7093942003 於 2008-8-31 21:17 發表
15 號車 is me

update左了。。。
冰‧心龍 發表於 2008-8-31 23:05:18 | 只看該作者
上到橋要整車!有等我既人真係唔好意思!!...我發覺好多相都有我既蹤影

馬輝 發表於 2008-9-1 00:11:27 | 只看該作者
原帖由 kwcgary 於 2008-8-31 21:25 發表

Thx。。。
我check過部機,可能我將EV set 得過高

set高ev影夜晚係正確決定,今次d相加埋閃光燈反而出事
faifaifai1437 發表於 2008-9-1 00:13:51 | 只看該作者
10号啊10号啊
不過隻色好似........唔同在
kwcgary 發表於 2008-9-1 00:29:01 | 只看該作者

回復 78# 的帖子

updated 左。。。
都係部相機set得唔好累事 ,希望下次影相有進步啦
kwcgary 發表於 2008-9-1 00:32:53 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2008-9-1 00:11 發表

set高ev影夜晚係正確決定,今次d相加埋閃光燈反而出事

我試過唔用閃光燈效果唔太好,今次可能因為閃光燈太近部車加高EV出事,等我下次set細D個EV再遠距離用閃光燈影試下先。。。