RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4382|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

心思思,問下大look怪獸車先

benz1850 發表於 2006-5-3 02:16:16 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
各位師兄,比你地毒得多,想現現下大LOOK怪獸車。
呢架得唔得呢,Dparts難唔難揾?
http://www.kyosho.co.jp/web/prod ... megaforce_dr-e.html

蛇頭 發表於 2006-5-3 03:03:18 | 只看該作者
好堅!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skyline 發表於 2006-5-3 15:17:39 | 只看該作者
原帖由 benz1850 於 2006-5-3 02:16 發表
各位師兄,比你地毒得多,想現現下大LOOK怪獸車。
呢架得唔得呢,Dparts難唔難揾?
[url]http://www.kyosho.co.jp/web/products/car_bike/monster_truck/gp_4wd/megaforce_ ...

Kyosho 重有其他版本,如 GigaForce,亦有分單偈同埋隻偈版,不過 KWS 呢排好少見到有得賣 ....  佢早排曾經出過部 MadForce,有埋三速,不過聽講成日掃齒 ....  

如你想玩怪獸車,HPI 的 Savage 會係一個唔錯嘅選擇,零件亦好多鋪都有得賣 最平係 SS 嘅 4.6 版,有埋 28 級偈'自已要加電子野,賣 $2.9K 左右 .....
ROLD. 發表於 2006-5-3 15:22:42 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 15:17 發表

Kyosho 重有其他版本,如 GigaForce,亦有分單偈同埋隻偈版,不過 KWS 呢排好少見到有得賣 ....  佢早排曾經出過部 MadForce,有埋三速,不過聽講成日掃齒 ....  

如你想玩怪獸車,HPI 的 Savage 會係一 ...

MadForce,我未掃過
Skyline 發表於 2006-5-3 15:32:39 | 只看該作者
原帖由 ROLD. 於 2006-5-3 15:22 發表

MadForce,我未掃過

甘嗎好囉,有埋三速,大直路加速我諗會係火箭甘 ...  
ROLD. 發表於 2006-5-3 15:39:03 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 15:32 發表

甘嗎好囉,有埋三速,大直路加速我諗會係火箭甘 ...  

真係好,三速我係沙灘開過
WTO 發表於 2006-5-3 15:43:13 | 只看該作者
原帖由 ROLD. 於 2006-5-3 15:39 發表

如果裝埋28機.....
Skyline 發表於 2006-5-3 15:45:14 | 只看該作者
原帖由 ROLD. 於 2006-5-3 15:39 發表

最開心係聽到佢果吓 "tick" 聲,成部車精神哂 ....  
Skyline 發表於 2006-5-3 15:45:57 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-5-3 15:43 發表

如果裝埋28機.....

或者 歐州偈 .... MAX  MF ....  
WTO 發表於 2006-5-3 15:48:08 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 15:45 發表

咁要換埋jumbo tires
ROLD. 發表於 2006-5-3 16:31:53 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 15:45 發表

MADFORCE ,KYOSHO偈好話晒日本偈
Skyline 發表於 2006-5-3 16:36:24 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-5-3 15:48 發表

咁要換埋jumbo tires

即刻變身成一部穿梭機
Skyline 發表於 2006-5-3 16:41:31 | 只看該作者
原帖由 ROLD. 於 2006-5-3 16:31 發表

MADFORCE ,KYOSHO偈好話晒日本偈

如果日本偈都 好架,呢排D Kyosho 偈'好似我部 Inferno GT ,試偈時好堅'耐唔耐用就要遲吓至知,但初步印象對呢部手拉偈唔錯,雖然有師兄話部野係大陸造,但表現真係幾好,好易着o
ROLD. 發表於 2006-5-3 16:44:38 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 16:41 發表

如果日本偈都 好架,呢排D Kyosho 偈'好似我部 Inferno GT ,試偈時好堅'耐唔耐用就要遲吓至知,但初步印象對呢部手拉偈唔錯,雖然有師兄話部野係大陸造,但表現真係幾好,好易௬ ...

MADFORCE係金頂,SKYLINE 兄你有INFERNO GT,部手拉偈真係唔錯.
Skyline 發表於 2006-5-3 16:53:59 | 只看該作者
原帖由 ROLD. 於 2006-5-3 16:44 發表

MADFORCE係金頂,SKYLINE 兄你有INFERNO GT,部手拉偈真係唔錯.

係呀師兄,最近買咗部 GT (比我朋友講中,我遲早會買 ),部偈基本上都唔駛點温,好厲害,係D電子野差D啫
ROLD. 發表於 2006-5-3 16:59:14 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 16:53 發表

係呀師兄,最近買咗部 GT (比我朋友講中,我遲早會買 ),部偈基本上都唔駛點温,好厲害,係D電子野差D啫

我唔係師兄呀SKYLINE兄,一定要換電子野
mikewu 發表於 2006-5-3 17:08:08 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 16:53 發表

Yea..... get rid of those friends and you can save a lot of money la..........
Those friends are axxholes.....
ROLD. 發表於 2006-5-3 17:11:59 | 只看該作者

你係咩款部GT
Skyline 發表於 2006-5-3 17:28:17 | 只看該作者
原帖由 ROLD. 於 2006-5-3 16:59 發表

我唔係師兄呀SKYLINE兄,一定要換電子野

唔好甘謙啦,大家玩 RC 都係想輕鬆吓啫,有時你對呢部車熟D,有時我對第二部車熟D,大家交流吓,幾好呀   

架 GT D電子野 真係流咗D
Skyline 發表於 2006-5-3 17:29:38 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2006-5-3 17:08 發表

Yea..... get rid of those friends and you can save a lot of money la..........
Those friends are axxholes.....

I reckon RC is playing a crucial role in our lives, and we are trying to catch up with our interests in one of these days ....