RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: dm9261
打印 上一主題 下一主題
收起左側

北區日落團 相片/感想發佈區

chan951130 發表於 2008-8-24 03:33:59 | 只看該作者
z1118 發表於 2008-8-24 08:36:09 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-8-24 03:33 發表

唔知啊仲有冇

陳生下次要帶你隻 落威出黎放車
chan951130 發表於 2008-8-24 08:57:21 | 只看該作者
原帖由 z1118 於 2008-8-24 08:36 發表

陳生下次要帶你隻 落威出黎放車

除左元朗玩車可以帶99,因為落威唔可以好像松鼠9上巴士
z1118 發表於 2008-8-24 09:17:21 | 只看該作者
叫你爸爸車佢去啦
就星期3啦
chan951130 發表於 2008-8-24 09:35:27 | 只看該作者
原帖由 z1118 於 2008-8-24 09:17 發表
叫你爸爸車佢去啦
就星期3啦

係咪你比油$先 我老豆得部工司車貨櫃車
szekeung 發表於 2008-8-24 15:25:34 | 只看該作者
哈哈估唔到打風你地都仲可玩,搞到我中途加唔到入
馬輝 發表於 2008-8-24 18:24:18 | 只看該作者
原帖由 szekeung 於 2008-8-24 15:25 發表
哈哈估唔到打風你地都仲可玩,搞到我中途加唔到入

當日朝已經落晒風球啦喎
 樓主| dm9261 發表於 2008-8-24 18:31:42 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2008-8-24 18:24 發表

當日朝已經落晒風球啦喎

等緊你d高清相片

幾時有得睇姐
馬輝 發表於 2008-8-24 19:01:40 | 只看該作者
相相來了

響麥記做成了交通擠塞

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

甚至堆到其他地方

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

緊急出動,但大家都把遙控給忘了

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

但都有氣定神閒的在等

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Q-Pet的密斗,行起上來總係好像搖搖馬的,原因原來係咁

登錄/註冊後可看大圖

大家準備第二段路程

登錄/註冊後可看大圖

但準備起行時,才是All hell breaks loose之時

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

After all hell broke loose, all heavens breaks loose as well in the form of rain

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

雖然大部份都選擇避雨,但總有一部份想試下自己座駕的防水性

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

馬輝竟然要臨場整車?

登錄/註冊後可看大圖

sunny:拿,呢位車友一定冇用我做的金屬拖勾

登錄/註冊後可看大圖

一番擾攘後終於起行

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

gotcha!有人未完成的計劃

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

在途上

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

兩架四擔Scania合照

登錄/註冊後可看大圖

喂我地究竟去邊架?

登錄/註冊後可看大圖

(DM達:喂馬輝,返返轉頭先啦,有人壞車呀,幫幫拖呀)嘩正,行人隧道超長命斜,就俾大家睇下四擔拖的真正實力

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

到達目的地:祥華,歇歇先

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

大合照就少不免了

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

"咚咚咚咚...粉嶺祥華七十一發生火警,泵車升降台ALP立即出動..."

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

行動期間新界東選區候選人前來拉票

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

消防隊完成任務及將候選人一干人等趕走後再來分組合照
先來凸頭組

登錄/註冊後可看大圖

再來雞組

登錄/註冊後可看大圖

其他組

登錄/註冊後可看大圖

巴士組

登錄/註冊後可看大圖

險過剃頭

登錄/註冊後可看大圖

太驚了,打道回府去

登錄/註冊後可看大圖

原本的相片每張成4mb,所以photobucket將之縮水,想要原本大小的相片請pm

椰禮 發表於 2008-8-24 19:48:16 | 只看該作者
睇部未完成既"短龍(ads)"好得意~車頭似番dragon,車身就似亞力山大車身
估唔到影到我.....同埋部車仔.......

登錄/註冊後可看大圖
tso 發表於 2008-8-24 21:44:30 | 只看該作者
話去行唔得閒行~~
但出街買野時係樓下見到三部~~
szekeung 發表於 2008-8-24 22:33:40 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2008-8-24 18:24 發表

當日朝已經落晒風球啦喎

但估到這風下雨咁少嘛
 樓主| dm9261 發表於 2008-8-24 22:44:27 | 只看該作者
好彩有馬輝帶相機

多謝馬輝及其女友全方位支援
鬆弛熊 發表於 2008-8-24 23:01:40 | 只看該作者
唔該馬輝幫我拖櫃.....thx
我係爆拘既車主..大家好

chan951130 發表於 2008-8-24 23:08:30 | 只看該作者
我都爆過拘
mk9001 發表於 2008-8-24 23:40:04 | 只看該作者

回復 62# 的帖子

要攞雞那拖狗定狗拖雞那呢?
豬腸裡的天空 發表於 2008-8-25 00:44:35 | 只看該作者
THX 小馬輝^3^))))
z1118 發表於 2008-8-25 06:24:38 | 只看該作者
原帖由 mk9001 於 2008-8-24 23:40 發表

拖埋陳生都得
馬輝 發表於 2008-8-25 10:17:37 | 只看該作者
原帖由 mk9001 於 2008-8-24 23:40 發表

讓狗狗同雞雞鬥拔河也未嘗不可
Q-pet 發表於 2008-8-25 10:42:12 | 只看該作者
咁拔河陳仔隻狗一定win~~