RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1665|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

AX-10 ARTR not available in KWS

buggy 發表於 2008-8-7 23:20:27 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
i went to several stores, but still could not find one....anyone knows which shop still has it in stock? thx
starion 發表於 2008-8-8 00:15:20 | 只看該作者
你試吓去鍵X問吓...我買個陣佢係要攞貨第二日先有
 樓主| buggy 發表於 2008-8-8 00:32:19 | 只看該作者

回復 2# 的帖子

ho..ask ask sin...thx..
coltm16 發表於 2008-8-8 00:57:10 | 只看該作者
問吓極X,可能有呢!
shouldbe 發表於 2008-8-8 01:11:13 | 只看該作者
starion 發表於 2008-8-8 11:50:15 | 只看該作者

睇左啦...其實我唔覺得間鋪有乜大問題...大家買野前要格吓價先啦..好多人都話係KWS買野要格價先,間間鋪都話係黑店...唉有時我覺得如果買家覺得間鋪有問題你大可以唔買走人啦....買前做足功課囉...錢係我地手,睇啱先問囉
AMAT 發表於 2008-8-8 11:51:39 | 只看該作者
ARTR,我知到RCMART有入貨......唔怕遠可以去RCMART果到買.....
 樓主| buggy 發表於 2008-8-8 23:04:37 | 只看該作者
thanks alot..... no need to wait for kws shops...
黎小雞 發表於 2008-9-18 04:24:23 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-8-8 11:51 發表
ARTR,我知到RCMART有入貨......唔怕遠可以去RCMART果到買.....

請問rcmart係邊?thx
倒錢落海 發表於 2008-9-18 07:05:30 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-8-8 11:51 發表
遠唔遠真係視乎你由邊度出發. 我反而係盡量去 rcmart 買野. 唔鍾意去 kws. 一來我從來冇格價既習慣, 亦睇唔起格價呢個行為. 我覺得格價係徙我時間. 大熱天時三十幾度係條街度走來走去身水身汗逐間睇逐間問然後最終只不過係平一百幾十, 把鬼咩, 我覺得玩 rc 玩到咁折墮不如唔好玩. 二黎 kws 有時未必咁好彩一間舖頭有齊晒我想要既野, 去 kws 有時都要走來走去, 有的野呢間有果間冇, 有的野果間有呢間冇, 但 rcmart 通常可以一次過訂齊晒所有野. 三黎我由上環出發, 行東廊經東隧去觀塘條路好好行, 去旺角呢, 就麻煩啦, 經紅隧就塞灣仔入口, 經西隧又要兜去尖嘴然後塞彌敦道, 總之點行都係塞.
倒錢落海 發表於 2008-9-18 07:07:13 | 只看該作者
原帖由 黎小雞 於 2008-9-18 04:24 發表

請問rcmart係邊?thx
你要先上佢地個網度訂左貨先, 然後再上去取.

我未試過唔訂野而直接上去買. 唔知得唔得. 我估都得既. 橫掂佢地個倉都係係果度.

rcmart 地址係觀塘鴻圖道 40 號 4 樓.
黎小雞 發表於 2008-9-19 01:01:51 | 只看該作者
原帖由 倒錢落海 於 2008-9-18 07:07 發表

我未試過唔訂野而直接上去買. 唔知得唔得. 我估都得既. 橫掂佢地個倉都係係果度.

唔該晒師兄!
starion 發表於 2008-9-20 00:57:54 | 只看該作者
原帖由 倒錢落海 於 2008-9-18 07:07 發表

可以直接上去買....佢地好nice..我上一次去到仲有半個鐘就收工但係佢地都好有心機叫我係佢地web到抄想要的parts然後叫佢地搵比你