RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: blee
打印 上一主題 下一主題
收起左側

KFactory G4 WC Upgrade Kit

樓主| blee 發表於 2008-8-13 00:08:39 | 只看該作者
Team Magic G4 WC of Marc Rheinard

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
AMAT 發表於 2008-8-13 00:30:26 | 只看該作者
果支K FACTORY拉剎車果個.....係新款係曲咁樣,定自己整拗佢O架!?
MrSH 發表於 2008-8-13 00:35:36 | 只看該作者
請問油箱上紅色個畫野有咩用??  又唔覺對睇油量起作用 不解..不解
 樓主| blee 發表於 2008-8-13 00:53:03 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-8-13 00:30 發表
果支K FACTORY拉剎車果個.....係新款係曲咁樣,定自己整拗佢O架!?

I believe 佢自己整拗佢.
 樓主| blee 發表於 2008-8-13 00:54:20 | 只看該作者
原帖由 MrSH 於 2008-8-13 00:35 發表
請問油箱上紅色個畫野有咩用??  又唔覺對睇油量起作用 不解..不解

Easy to read fuel level (for inspection).

樓主| blee 發表於 2008-8-15 12:46:18 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
AMAT 發表於 2008-8-15 13:00:11 | 只看該作者
睇下睇下.....搞到我都好想買嚟裝........實在係毒.......
rk2 發表於 2008-8-15 13:03:27 | 只看該作者
原帖由 blee 於 2008-8-13 00:08 發表
Team Magic G4 WC of Marc Rheinard

登錄/註冊後可看大圖

http://events.redrc.net/wp-content/gallery/2008-110th-200m ...

why there is a "Kyosho" mark there .....
 樓主| blee 發表於 2008-8-15 13:10:25 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-8-15 13:00 發表
睇下睇下.....搞到我都好想買嚟裝........實在係毒.......

梗係要買啦, 掂可以少呢份野呀.......
AMAT 發表於 2008-8-15 13:11:41 | 只看該作者
原帖由 blee 於 2008-8-15 13:10 發表

梗係要買啦, 掂可以少呢份野呀.......

我架G4RS同G4S KIT都係新未玩過O架.........

未玩過就換底板......好浪費......仲要係用唔返添........
 樓主| blee 發表於 2008-8-15 13:15:53 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-8-15 13:11 發表

我架G4RS同G4S KIT都係新未玩過O架.........

未玩過就換底板......好浪費......仲要係用唔返添........

Save for spare parts ma......
AMAT 發表於 2008-8-15 13:24:38 | 只看該作者
原帖由 blee 於 2008-8-15 13:15 發表

Save for spare parts ma......

做唔到SPARE PARTS呀!?
一換新底板,連頭尾波箱都換埋.......
上面成份已經唔用得啦.....SPARE嚟都冇用.....
底板分分鐘又係用唔返落新頭尾波箱......又係死得......
 樓主| blee 發表於 2008-8-15 14:19:06 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-8-15 13:24 發表

做唔到SPARE PARTS呀!?
一換新底板,連頭尾波箱都換埋.......
上面成份已經唔用得啦.....SPARE嚟都冇用.....
底板分分鐘又係用唔返落新頭尾波箱......又係死得......

賣比朋友亦得..... many options.
AMAT 發表於 2008-8-15 14:39:30 | 只看該作者
原帖由 blee 於 2008-8-15 14:19 發表

賣比朋友亦得..... many options.

我冇朋友玩TM車......玩TM車果O的人都換晒做G4RS....G4+.......佢地換都換新底板啦~哈!
 樓主| blee 發表於 2008-8-16 00:49:55 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-8-15 14:39 發表

我冇朋友玩TM車......玩TM車果O的人都換晒做G4RS....G4+.......佢地換都換新底板啦~哈!

Is that right?!   

咁你將架車落咗地再諗啦......
rk2 發表於 2008-8-16 18:13:43 | 只看該作者
紅圈中的索帶作用是 ........ ?
coke 發表於 2008-8-16 19:44:43 | 只看該作者
原帖由 rk2 於 2008-8-16 18:13 發表
紅圈中的索帶作用是 ........ ?  

快速拉起油缸蓋,爭取時間入油
rk2 發表於 2008-8-17 20:32:27 | 只看該作者
ic ic
 樓主| blee 發表於 2008-8-19 13:51:12 | 只看該作者
明日到貨, 數量有限, 欲購從速.

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| blee 發表於 2008-8-28 13:41:16 | 只看該作者
G4WC

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖