RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2634|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TA02W 問題

Lancer_mx 發表於 2008-5-3 09:53:22 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問各位依家仲有邊道可買 TA02W PARTS

如 : 炭籤底盤 & 中續

smallfaifai 發表於 2008-5-3 09:58:51 | 只看該作者
try宏記或偉高……不過好大機會要搵佢地擺o係地下o既紙皮箱……
 樓主| Lancer_mx 發表於 2008-5-3 10:10:03 | 只看該作者
廣華街嗎?不太熟識鋪名
會大約幾錢 ?
smallfaifai 發表於 2008-5-3 10:14:31 | 只看該作者

宏記o係廣華街對出o既窩打老道,偉高o係油麻地東方街YMCA後面。

你仲可以試埋洗衣街千里達同埋佐敦白加士街興記o既……祝你好運啦!

價錢真係唔知,不過懷舊情懷呢樣o野係無價o既。

PS你個車殼都好靚啊...........
donhk1982 發表於 2008-5-3 10:19:31 | 只看該作者
原帖由 Lancer_mx 於 2008-5-3 09:53 發表
請問各位依家仲有邊道可買 TA02W PARTS

如 : 炭籤底盤 & 中續

呢個殼,同對玲系我最愛!!
RCman 發表於 2008-5-3 10:31:04 | 只看該作者
TA02 Carbon Chassis 吳洗出KWS,無傢啦,
呢Set己經係Collector items了,去ebay果D 好彩見到可能bid到。
不過都吳會平,而Carbon Chassis果套Kit要本第有TA02 fibre Chassis 果套Kit用緊的膠件至裝得番。
即係要白盒Fibre Chassis Kit+ carbon chassis tag card吸塑果份至裝到。
而Fibre Chassis Kit係KWS都係吳會找到了,同樣要去ebay果D看看....同樣是Collector items,
即係要附出collector price

bigbigboy 發表於 2008-5-3 10:40:14 | 只看該作者
RCman

What is the "collector price" for Carbon Chassis果套Kit?
 樓主| Lancer_mx 發表於 2008-5-3 11:15:53 | 只看該作者
多謝各位解答 
咁我唔換了 , 尋日買咗個 is200 殼 , 希望換上去好睇啦
mrpanda 發表於 2008-5-3 11:42:02 | 只看該作者
RCman 發表於 2008-5-3 11:58:57 | 只看該作者
原帖由 mrpanda 於 2008-5-3 11:42 發表
是這件嗎???

呢set係 Fiber Kit set
donhk1982 發表於 2008-5-3 12:43:53 | 只看該作者
原帖由 RCman 於 2008-5-3 10:31 發表
TA02 Carbon Chassis 吳洗出KWS,無傢啦,
呢Set己經係Collector items了,去ebay果D 好彩見到可能bid到。
不過都吳會平,而Carbon Chassis果套Kit要本第有TA02 fibre Chassis 果套Kit用緊的膠件至裝得番。
即係 ...

系呀!!因為尾玲同尾胎系闊D. 條玲重要系上5粒羅C. 非常之靚仔!!
minimini 發表於 2008-5-3 22:58:27 | 只看該作者
原帖由 RCman 於 2008-5-3 10:31 發表
即係 ...

同意.......

如果本身有一 set......咁就要好好收藏.......

如果本身係冇.....放棄吧....除非你真係好鍾意.....當然亦要付出一定數目.......
jpmontoya2 發表於 2008-5-3 23:56:43 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2008-5-3 22:58 發表

同意.......

如果本身有一 set......咁就要好好收藏.......

如果本身係冇.....放棄吧....除非你真係好鍾意.....當然亦要付出一定數目.......

i have a set NIB~
minimini 發表於 2008-5-3 23:59:32 | 只看該作者
原帖由 jpmontoya2 於 2008-5-3 23:56 發表

i have a set NIB~

wooooo........congrat.......

lucky that I am not especially interested in this chassis.......otherwise......
jpmontoya2 發表於 2008-5-3 23:59:41 | 只看該作者
This is a set with the fibre chassis set+ carbon double deck set~i install this set on my FF01

登錄/註冊後可看大圖
jpmontoya2 發表於 2008-5-4 00:12:24 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2008-5-3 23:59 發表

wooooo........congrat.......

lucky that I am not especially interested in this chassis.......otherwise......

I am on the other hand addicted to FF01 chassis and Ta series...so most of mine are hopped up with the carbon double deck~!