RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pskyng
打印 上一主題 下一主題
收起左側

咩時日去 PYC 玩油車最小人..(閑日都得,唔計夜晚)

樓主| pskyng 發表於 2008-4-19 11:31:14 | 只看該作者
ukyo 發表於 2008-4-19 15:28:08 | 只看該作者
原帖由 pskyng 於 2008-4-19 11:29 發表
不如約一日閑日去. ..haga_10, 係就一齊la. 你閑日得唔得先.?  不過我大鄉理出城, 唔好指意我.. ,   ukyo兄.join 埋你 ok ma.? 你幾點玩? , 洛場有冇人玩頭差.要唔要換番頭單?

好呀..我架係頭直.. ..頭咩單..
我地一早11:00到~~玩到晚上12:00 ..
MrSH 發表於 2008-4-19 15:53:10 | 只看該作者
唔好掉低我呀~~     約好話過我知
walkingfugture 發表於 2008-4-19 15:58:02 | 只看該作者
ukyo 兄﹐
     我都好想去玩~ 不近排忙功課﹐架車又未set 好~ 唔見得人住 。 不過﹐我架係18仔﹐唔知得唔得呢 .
     06 而加幾錢﹖果個場就響我對面~ 好方便  不過衰在平日無時間 。 星期1﹐2﹐5返晒學﹗唔返學就OT都暈
mfans 發表於 2008-4-19 16:12:22 | 只看該作者
18仔 in PYC, DIE HARD
ukyo 發表於 2008-4-19 18:35:05 | 只看該作者
原帖由 walkingfugture 於 2008-4-19 15:58 發表
ukyo 兄﹐
     我都好想去玩~ 不近排忙功課﹐架車又未set 好~ 唔見得人住 。 不過﹐我架係18仔﹐唔知得唔得呢 .
     06 而加幾錢﹖果個場就響我對面~ 好方便  不過衰在平日無時間 。 星期1﹐ ...

識你咁耐 ..你忙咁耐.都好幾年 ..他架18仔油好似同09差不多..試下..吾得咪買06..$1800~$1850
walkingfugture 發表於 2008-4-19 20:02:51 | 只看該作者
原帖由 ukyo 於 2008-4-19 18:35 發表

識你咁耐 ..你忙咁耐.都好幾年 ..他架18仔油好似同09差不多..試下..吾得咪買06..$1800~$1850

係啦... 唉...我都係生世勞碌命﹗ :@ 希望讀完書會好D啦.... 。不過而家都好D﹐個車場就響我對面 ~ 唔洗以前放直升機甘要去到老遠甘 。  黎緊考完試應該可以得閑好多﹐你出去時記得call call 我﹗平日夜晚應該無乜問題(考完試後)。我5月考試﹐6月可以正式出黎玩~ 其實我而家耐唔耐會響公園入面放下架TA05。不過好夜無人果時囉﹐而D食Q叔叔都會走過黎睇下﹐睇兩眼就走人﹐可能驚住我果架係油車掛﹐所以我唔係好敢響公園放油車。

Anyway, 1600~ 1850 包D咩﹖
ukyo 發表於 2008-4-19 20:28:28 | 只看該作者
原帖由 walkingfugture 於 2008-4-19 20:02 發表

係啦... 唉...我都係生世勞碌命﹗ :@ 希望讀完書會好D啦.... 。不過而家都好D﹐個車場就響我對面 ~ 唔洗以前放直升機甘要去到老遠甘 。  黎緊考完試應該可以得閑好多﹐你出去時記得call  ...

來緊星期去下午等你收工打比你..

成套買油run計即玩
walkingfugture 發表於 2008-4-19 20:38:52 | 只看該作者
黎緊星期.....唔.......考試前夕.....你照打比我睇下啦~ 我抽一晚玩下~

成套﹖又幾好禾~ 有無野需要改﹖係平地定buddy?
我較為鐘意buddy多D﹐可以響off road 玩﹐唔一定要入場。就好似我架18仔﹐可以響街玩~無時間既時候可以落樓下兜下過下手忍~
 樓主| pskyng 發表於 2008-4-20 03:01:39 | 只看該作者
原帖由 ukyo 於 2008-4-19 15:28 發表

好呀..我架係頭直.. ..頭咩單..
我地一早11:00到~~玩到晚上12:00 ..

...咁激.. ..我諗頂多玩到5-6到.. 約實預早pm 小弟得ma?. 就到就去.
 樓主| pskyng 發表於 2008-4-20 03:03:29 | 只看該作者
原帖由 MrSH 於 2008-4-19 15:53 發表
唔好掉低我呀~~     約好話過我知

sh 兄, 你閑日得唔得.
MrSH 發表於 2008-4-21 00:03:54 | 只看該作者
原帖由 pskyng 於 2008-4-20 03:03 發表

sh 兄, 你閑日得唔得.

都應該得, 不過最好星期一,或者近禮拜尾的假期前後 我真係好耐無玩過車啦
siriochow 發表於 2008-4-21 02:43:19 | 只看該作者
原帖由 MrSH 於 2008-4-21 00:03 發表

都應該得, 不過最好星期一,或者近禮拜尾的假期前後 我真係好耐無玩過車啦

唉,06年尾同你去過1次,過次真係唔好意思正難你個轆小小,不過個次真係有小小白去無鈦岩,哈哈,仲記唔記得我過V-one RRR同副死人RB偈,如果你記得賣比我過條友記住唔好再同佢買野,佢話副偈岩岩run左幾江油,點知原來佢行左好耐,連火嘴盤個孔都洩洩地,仲要我加多2百換副偈,點知換副哀野返來,過時我唔識咁多RC野時就動鬼我,我以後都一定唔會買2手偈,念都唔念。

lunb 發表於 2008-4-25 01:46:03 | 只看該作者

我玩原裝控+車可以落場嗎(Fazer)........

多唔多人用原裝控架.........
如果同人撞channel咪唔駛玩
ck5200 發表於 2008-4-25 02:37:41 | 只看該作者
原帖由 lunb 於 2008-4-25 01:46 發表
多唔多人用原裝控架.........
如果同人撞channel咪唔駛玩

同人撞左ge話可以潛水 我部06就無用佢原裝控囉...轉左用2pl..不過照用返佢跟來個粒band囉 :lol
ukyo 發表於 2008-4-25 02:45:45 | 只看該作者
今天都吾好多人..明天吾知呢?我明天一早入..
ukyo 發表於 2008-4-26 03:19:59 | 只看該作者
唉~~今日比$80蚊係pyc拖地... ...一早去到玩了2缸油之後同朋友一齊撻車就落雨... ..之後食個飯,冇雨拖好個地先有得玩,打算玩到12:00..點知7點幾又開始落雨.... ...
 樓主| pskyng 發表於 2008-4-26 22:37:43 | 只看該作者
原帖由 ukyo 於 2008-4-26 03:19 發表
唉~~今日比$80蚊係pyc拖地... ...一早去到玩了2缸油之後同朋友一齊撻車就落雨... ..之後食個飯,冇雨拖好個地先有得玩,打算玩到12:00..點知7點幾又開始落雨.... ...

ukyo兄. 可唔可以分享下你架車在 PYC 0既 setting. ,  我希望有幾會去0既話唔會步你後塵....拖地
ukyo 發表於 2008-4-26 23:10:52 | 只看該作者
原帖由 pskyng 於 2008-4-26 22:37 發表

ukyo兄. 可唔可以分享下你架車在 PYC 0既 setting. ,  我希望有幾會去0既話唔會步你後塵....拖地

..拖地你點set車...天要你拖...你就要拖... ...因果日突然av爆乳出場..一地都係..吾拖冇得玩...

pyc setting..可能係秘密...要睇你咩車..
我架fw-06   
down shop..頭0尾4
車高........頭5尾6
toe-in.....尾5(波子前3.5mm,後4mm)
toe-our....頭1
cambar.....頭-1(波子上3.5mm,下4mm,尾-1(下波子前3.5mm,後4mm,上波link47.5)

重要睇你咩車殼..
walterhnl 發表於 2008-4-27 00:49:55 | 只看該作者

回復 38# 的帖子

老友你幾時去pyc呀?黎緊我地會固定一星期有一日去, 由早玩到晚.