RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: kasper
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我是新人, 請多指教

樓主| kasper 發表於 2008-4-19 15:06:10 | 只看該作者
原帖由 casper 於 2008-4-19 12:21 發表

咩都唔識當然唔好, 但我就係知係新手... 自己隻機又係正常, 只係想換機玩姐... 所以咪一齊玩, 即唔係諗住拎左機就算.. 只少我都飛過你睇... 點都好過MTR交收...

我都係玩住隻Lama V4先. 都未知自己係咪真係有咁大興趣玩, 始終個投資好大
ukyo 發表於 2008-4-19 15:11:58 | 只看該作者
casper兄果架機佢拎左返來都未玩過,買得過..
 樓主| kasper 發表於 2008-4-19 17:37:27 | 只看該作者
原帖由 ukyo 於 2008-4-19 15:11 發表
casper兄果架機佢拎左返來都未玩過,買得過..

未玩過??
ukyo 發表於 2008-4-19 19:26:03 | 只看該作者
原帖由 kasper 於 2008-4-19 17:37 發表

未玩過??

係..因佢本身有架機開玩,但想換機,有個師兄有好多機,有架t-rex玩過幾次冇玩放係到,咁o岩師兄賣,casper佢咪拎左返來個幾月到,點知拎左返來我地成班朋友開始學玩車咪放左係到,電子野未裝,咩都未攪,因通常會約我幫佢攪... ..咁咪未玩過...

casper 發表於 2008-4-19 21:52:56 | 只看該作者
哈哈, 要唔要都冇所謂^^ 我都係多口問下姐... 我下星期都會放去二手區到賣.. ^^
 樓主| kasper 發表於 2008-4-20 11:12:11 | 只看該作者
原帖由 ukyo 於 2008-4-19 19:26 發表

係..因佢本身有架機開玩,但想換機,有個師兄有好多機,有架t-rex玩過幾次冇玩放係到,咁o岩師兄賣,casper佢咪拎左返來個幾月到,點知拎左返來我地成班朋友開始學玩車咪放左係到,電子野未裝,咩都未攪,因通常會約我幫佢 ...

哦~~IC...IC...
其實我都想玩埋電車嫁. 咁遲下如果有我搵你幫我set得嗎?