RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: KMB182
打印 上一主題 下一主題
收起左側

星星新拖架...

啊陳 發表於 2008-2-14 13:44:11 | 只看該作者
有無呢D效果嫁? Telligent Stability Control
Mercedes-Benz Safety Truck
http://hk.youtube.com/watch?v=KW2jM2ZXQfw&feature=related
柜後面有冇可能做到伸縮升降板呀?
 樓主| KMB182 發表於 2008-2-14 19:39:04 | 只看該作者
$2000咁鬼貴
個櫃又唔改下...
好似唔多值wo..
p.s 星星依家新出嫁齊品都好似越黎越貴咁....
thomas 發表於 2008-2-15 19:30:21 | 只看該作者
各位師兄.我知個貨櫃大約幾錢啦...係$560美元
你地試下去yahoo對換計一計
一睇到個價錢.真係頭都出煙
ozsin10 發表於 2008-2-15 19:42:08 | 只看該作者

冇可能啊!!:     邊有可能咁貴
thomas 發表於 2008-2-15 19:46:58 | 只看該作者
我都係係果個網站到睇到...你上去cc
http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=56319
佢有一個叫MSRP.
Manufacturer's suggested retail price - 生命商建議零售價
咁會唔會係佢個價呢?
 樓主| KMB182 發表於 2008-2-15 19:47:10 | 只看該作者
原帖由 thomas 於 2008-2-15 19:30 發表
各位師兄.我知個貨櫃大約幾錢啦...係$560美元
你地試下去yahoo對換計一計
一睇到個價錢.真係頭都出煙

我覺得係香港買都唔會過$3k咁過份...
不過個人認為...$2k已經貴..唔值..
ozsin10 發表於 2008-2-15 20:02:45 | 只看該作者
原帖由 thomas 於 15-2-2008 19:46 發表
我都係係果個網站到睇到...你上去cc
http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=56319
佢有一個叫MSRP.
Manufacturer's suggested retail price - 生命商建議零售價
咁會唔會係佢個價呢?

Manufacturer's suggested retail price (MSRP) for items listed on TamiyaUSA.com is the Tamiya America, Inc. suggested price for these items.
Please check your local hobby store for exact pricing, specials, promotions, or other pricing.
MSRP is subject to change without notice and may be higher than actual list pricing offered by Tamiya America, Inc. authorized dealers.

製造商建議的零售價(MSRP)為項目在TamiyaUSA.com列出了是Tamiya America, Inc. 建議的價格為這些項目。
請檢查您的地方愛好商店確切的定價、專輯、促進,或者其他定價
MSRP 隨時變化不預先通知和Tamiya提供的實際名單定價可以高於America, Inc. 授權經銷商。

MotorsportM5 發表於 2008-2-21 00:38:46 | 只看該作者
好嘢3月29日発売 44,100円(本体価格42,000円) 勁貴

http://www.tamiya.com/japan/news/news0803/news1.htm#57773
小dede 發表於 2008-2-21 00:43:44 | 只看該作者
痴線........ 貴成咁
藍毛毛 發表於 2008-2-21 00:52:28 | 只看該作者

回復 90# 的帖子

回到港應該都要2000左右,因為第一批會貴D,第三批會回落至1700-1800左右。
馬輝 發表於 2008-2-21 09:38:03 | 只看該作者
好像長過貨櫃呢,因為貨櫃長886mm,呢隻凍櫃成9xx mm
有勇冇謀 發表於 2008-2-21 10:03:33 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2008-2-21 09:38 發表
好像長過貨櫃呢,因為貨櫃長886mm,呢隻凍櫃成9xx mm

係長少少, 似45呎柜
又即將引發新一輪搶購貨車潮....

馬輝 發表於 2008-2-21 10:11:30 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-2-21 10:03 發表

係長少少, 似45呎柜
又即將引發新一輪搶購貨車潮....

睇怕馬輝係會冒住被女友斬成一件件燒豬的危險入呢隻凍櫃
有勇冇謀 發表於 2008-2-21 10:13:45 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2008-2-21 10:11 發表

睇怕馬輝係會冒住被女友斬成一件件燒豬的危險入呢隻凍櫃

哈哈...你咁講我死 o左 好多次啦....
chan951130 發表於 2008-2-21 11:48:03 | 只看該作者
我一定要買
chan951130 發表於 2008-2-21 12:10:41 | 只看該作者
原帖由 KMB182 於 2008-2-14 19:39 發表
$2000咁鬼貴
個櫃又唔改下...
好似唔多值wo..
p.s 星星依家新出嫁齊品都好似越黎越貴咁....

因日元升左
james891031 發表於 2008-2-21 13:21:38 | 只看該作者
jpy升左都唔會貴得好多
44100yen既野
就算jpy兌hkd由0.07升到0.075
價格既差幅都只係hkd 1xx-2xx

所以個櫃貴d都唔會係因為jpy升值而貴好多
james891031 發表於 2008-2-21 13:24:25 | 只看該作者
隻櫃我估都係$1800咁上下

VOLVO FH12淨頭 建議售價係31800yen
咁係香港又幾時見過賣hkd 22xx咁貴丫
james891031 發表於 2008-2-21 13:25:15 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-2-21 11:48 發表
我一定要買

睇黎你真係發左達咁
冇啦啦整多架VOLVO同BENZ,而家又準備入貨