RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: txzmxn
打印 上一主題 下一主題
收起左側

又要儲定錢! CR01 Toyota LC40, 還有Pajero re-rel

樓主| txzmxn 發表於 2008-2-11 22:50:35 | 只看該作者
係外國線上商店有得予售了, 按同一個網之 high lift 價 pro-rata 計算,
估計本港售價約為 $1700 ~ $1800 大家覺得如何?

RANKS 發表於 2008-2-11 23:07:18 | 只看該作者
不值。。。。1200差不多了
jypepe 發表於 2008-2-11 23:07:50 | 只看該作者

:L
咁請問pejaro又大約幾錢&香港幾時有呢?
blackhawk 發表於 2008-2-11 23:55:14 | 只看該作者
原帖由 txzmxn 於 2008-2-11 22:50 發表
係外國線上商店有得予售了, 按同一個網之 high lift 價 pro-rata 計算,
估計本港售價約為 $1700 ~ $1800 大家覺得如何?

咁平..計錯數,我估最少都要$2XXX
 樓主| txzmxn 發表於 2008-2-11 23:55:49 | 只看該作者
原帖由 jypepe 於 2008-2-11 11:07 PM 發表

咁請問pejaro又大約幾錢&香港幾時有呢?

Search 過無資料喎:L ...
gibson 發表於 2008-2-12 00:05:47 | 只看該作者
原帖由 blackhawk 於 2008-2-11 23:55 發表

咁平..計錯數,我估最少都要$2XXX

RC really not cheap!!
jypepe 發表於 2008-2-12 02:49:00 | 只看該作者
原帖由 txzmxn 於 2008-2-11 23:55 發表

Search 過無資料喎 ...

哦~唔該先, 希望唔過千啦, 不過HOTSHOT都...
Evo露筍 發表於 2008-2-12 10:34:02 | 只看該作者
$1500內都好丫~~
如果成2xxx.......咁又要o係hilux同FJ40中苦惱選擇喇....

p.s. 琴日放工o係利園山道見到架1:1 黑色 CR01 FJ40.....勁型.....可惜趕時間冇影相~
架車司機位換左張勁包o既racing seat
J 發表於 2008-2-12 11:41:46 | 只看該作者
原帖由 Evo露筍 於 2008-2-12 10:34 發表
$1500內都好丫~~
如果成2xxx.......咁又要o係hilux同FJ40中苦惱選擇喇....

p.s. 琴日放工o係利園山道見到架1:1 黑色 CR01 FJ40.....勁型.....可惜趕時間冇影相~
架車司機位換左張勁包o既racing seat

你指大轆升高成日出現kws 果架? 我昨晚都在天后見到佢~
Swift 發表於 2008-2-17 19:45:39 | 只看該作者
美國tamiya網站出左價錢了............
Pajero : USD$237
http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=49490

Land Cruiser : USD$515
http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=58405

藍毛毛 發表於 2008-2-17 20:18:49 | 只看該作者

回復 90# 的帖子

美金價係高D,日元換HKD唔同計法,店批5算,門口賣6-6.5算。
rockdragon 發表於 2008-2-17 20:34:50 | 只看該作者
Tower Hobbies has the page up with the price.

http://www3.towerhobbies.com/cgi ... mp;I=LNUGU1&P=G
jypepe 發表於 2008-2-17 21:11:22 | 只看該作者
原帖由 Swift 於 2008-2-17 19:45 發表
美國tamiya網站出左價錢了............
Pajero : USD$237
http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=49490

Land Cruiser : USD$515
http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-i ...

咦, pajero大約都係$800咁上下
land cruiser 都唔貴過 hulix 喎
tungkee 發表於 2008-2-17 21:20:11 | 只看該作者
如果貴過HK$2000,會唔會買AX10 好d呢 ??
藍毛毛 發表於 2008-2-17 21:49:05 | 只看該作者

回復 94# 的帖子

有日元價就知大約幾錢。
demag 發表於 2008-3-11 11:44:48 | 只看該作者
原帖由 J 於 2008-2-12 11:41 發表

你指大轆升高成日出現kws 果架? 我昨晚都在天后見到佢~

如果你見到個架40係成架黑色個架叫BJ40,BJ係代表油渣偈,FJ代表電油偈!!
雙星呢架應該叫EJ40 OR MJ40
EricRC 發表於 2008-3-17 15:49:24 | 只看該作者
pajero如果係美國標$237,係香港個價大概會折番半再低d,小弟估佢都係7xx-9xx到
 樓主| txzmxn 發表於 2008-3-27 00:30:55 | 只看該作者
外國已經有人正式入手了, 仲砌緊! 睇吓下面條 link...
感覺 ok 喎, 仲真係有好似 high lift 個 lockable differential 添!

http://rcdriver.com/forums/showthread.php?t=1515
nemo 發表於 2008-3-27 14:55:39 | 只看該作者
The box looks good!!
apky2003 發表於 2008-3-27 15:29:56 | 只看該作者
各位師兄, 呢架CR01車仔街有得賣未呀?.......如果有賣幾錢呀??

Thanks for sharing.......^^