RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1388|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

FW05T+/FW05S有咩唔同???

ANDYMIRIAM 發表於 2008-1-29 13:28:56 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我想請問KYOSHOFW05T+同FW05S有咩唔同...係唔係兩部都有READYSET太概幾$..邊部比較抵玩D
???
咁V ONE RRR 係唔係無READYSET???????

除左尼兩部仲有咩好推介既READYSET???

除左買車買油..

仲有D咩一定要買同準備???

本人只玩過MINI Z

但從未玩過油車想買來試試

請咁多位~師兄教路~
謝..

tselip 發表於 2008-1-29 17:08:43 | 只看該作者
FW05S need to build up by yourself and made in japan
笨仔 發表於 2008-1-30 10:49:00 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-1-29 13:28 發表
我想請問KYOSHOFW05T+同FW05S有咩唔同...係唔係兩部都有READYSET太概幾$..邊部比較抵玩D
???
咁V ONE RRR 係唔係無READYSET???????

除左尼兩部仲有咩好推介既READYSET???

除左買車買油..

仲有D咩一定要買 ...

買咩車都唔重要,你話(從未玩過油車想買來試試),咁就要停一停,諗一諗,有冇朋友識得玩先?
玩油車對新手嚟講,唔好講格車好唔好跑,淨係要你溫偈同較偈,已經搞到車同人都一頭煙喇!
你睇吓幾多網友問關於點樣較偈,油針幾多圈好呀?幾多溫度好呀?點解格車會死火嫁?啲問題多到寫唔晒...
所以最重要係同有經驗嘅人一齊玩,同你玩mini z一樣,人多先好玩嫁嘛!!(算我多事,多謝收看)

c230 發表於 2008-1-30 13:18:28 | 只看該作者
咁就要停一停,諗一諗,有冇朋友識得玩先?.....    
 樓主| ANDYMIRIAM 發表於 2008-1-30 13:56:27 | 只看該作者
原帖由 c230 於 2008-1-30 13:18 發表
咁就要停一停,諗一諗,有冇朋友識得玩先?.....    

有.......