RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1528|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

去TKO &有叉用玩係唔係買方釘OK?

saihung281692 發表於 2008-1-25 15:01:11 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
唔該之前各師兄D意見,我鍾於買部二手的鴻諾X1 CR Pro(9成新),但係我想問D應該買乜釘呢?
我會去TKO &有叉用玩,係唔係買方釘OK?買咩牌子的方釘都一樣?用海綿 or 乳膠?請多多指教
leeho888 發表於 2008-1-25 15:39:56 | 只看該作者

回復 1# 的帖子

有叉用玩有得玩咩??
ftbingobingo 發表於 2008-1-25 20:00:06 | 只看該作者
有叉用無得玩lor, 以前d師兄用proline crime fighter多d, TKO的話睇你玩邊條TRACK, 背住馬路望入去左手邊M字型同OVAL嗰兩條因為已經玩到無咩沙所以你可以考慮PROLINE BADLANDS之類既粗釘, 如果右手邊嗰兩條考慮下CRIME FIGTHER或者HN, KYOSHO類似呔紋嗰D都試過幾好跑
 樓主| saihung281692 發表於 2008-1-26 02:35:03 | 只看該作者
唔該師兄先,有叉用係聽兩個Friends話有得玩,未去過未知,話$60日任玩,今個星期日砌完架車去試,
返來再報告
lun0727 發表於 2008-1-27 00:20:54 | 只看該作者

回復 5# 的帖子

天水圍....................
Henry_Ho 發表於 2008-1-28 04:42:40 | 只看該作者
聽朋友講地主已收返..............全日$60