RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1607|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

如果想噴le部nsx ge色要點整ar~~~

ter037 發表於 2007-12-15 08:25:21 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
唔該~~~幫幫手ar~~~噴咩色先~~~~包括邊幾隻色~~~

WallaceNg 發表於 2007-12-15 09:25:50 | 只看該作者
只有一個方法,等............
Evo5 發表於 2007-12-15 10:23:37 | 只看該作者
我諗你問得離個問題一定唔係高手.....既然唔係高手.....講你都唔會明......明你又做唔到.........做到你又會錯......不如唔好攪咁多嘢......簡簡單單算啦.......攪衰個殼重衰啦.......
but anyway this contain PS-10, PS-5, 電鍍油.....etc
WallaceNg 發表於 2007-12-15 10:38:08 | 只看該作者
原帖由 Evo5 於 2007-12-15 10:23 發表
我諗你問得離個問題一定唔係高手.....既然唔係高手.....講你都唔會明......明你又做唔到.........做到你又會錯......不如唔好攪咁多嘢......簡簡單單算啦.......攪衰個殼重衰啦.......
but anyway this co ...

tamiya會出li個殼,所以等就得
[東] 發表於 2007-12-15 13:15:16 | 只看該作者
買噴鎗噴la
多藍小白
magic-vtec 發表於 2007-12-15 17:59:12 | 只看該作者
原帖由 Evo5 於 2007-12-15 10:23 AM 發表
but anyway this co ...

c兄...你又係一個噴殼高手嗎
係唔係都好....你有第一次嗎...
唔識總要問人若果唔係就以後都唔識..
係錯誤過程中得到教訓先係成功之道..
識又願意既話就同樓主交流下.....
唔識/唔願意既話可以選擇打少幾個字.
你出呢個post都冇幫過人.....
出黎做乜..........9588
鬼爆Z 發表於 2007-12-16 11:14:36 | 只看該作者

回復 1# 的帖子

噴死人架啵一一.......
9萬幾隻色...
d色重要隻隻貴野咁"o仔".....
CIVIC 發表於 2007-12-16 11:25:59 | 只看該作者
原帖由 magic-vtec 於 2007-12-15 17:59 發表

c兄...你又係一個噴殼高手嗎
係唔係都好....你有第一次嗎...
唔識總要問人若果唔係就以後都唔識..
係錯誤過程中得到教訓先係成功之道..
識又願意既話就同樓主交流下.....
唔識/唔願意 ...

師兄言之有理,本人都十分應同!
karl 發表於 2007-12-16 11:28:56 | 只看該作者
我會先噴紫色,之後才噴銀色電鍍油(噴晒成個殼,當然要遮翻窗同燈位啦)
但車花係另一問題,都好似見有隻差不多定一樣的車花貼係for 另一隻車殼上。
慢慢比心機去噴,又吾一定要噴槍的, ,用噴罐都可以噴到好好的
紫色吾知有無呢隻色架,