RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: pskyng
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解唔用桿控.

t2l 發表於 2007-12-5 22:48:34 | 只看該作者
 樓主| pskyng 發表於 2007-12-5 23:00:02 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-12-5 22:46 發表

得.....問題只係個控佢有O的位可以十字咁郁.....玩車唔係咁好控.....

十字咁郁... , 你指係attack 個控? 定係桿控個個都係咁.. 我只有以前玩beat2 的記憶. 所以唔係好識.
 樓主| pskyng 發表於 2007-12-5 23:02:41 | 只看該作者
原帖由 t2l 於 2007-12-5 22:48 發表

經典嘢 真直得收藏啊

..我印象好似自己扔左.....   "個beat2 係克字黃底. (當年在沙石地玩frog 好正 ,雖然係2w)
AMAT 發表於 2007-12-6 15:58:13 | 只看該作者
原帖由 pskyng 於 2007-12-5 23:00 發表

十字咁郁... , 你指係attack 個控? 定係桿控個個都係咁.. 我只有以前玩beat2 的記憶. 所以唔係好識.

ATTACK就唔會,得一個方向.
但你去到4CH果O的就唔係得一個方向郁......係可以十字形咁郁嗎.....
 樓主| pskyng 發表於 2007-12-6 16:14:55 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-12-6 15:58 發表

ATTACK就唔會,得一個方向.
但你去到4CH果O的就唔係得一個方向郁......係可以十字形咁郁嗎.....

真係唔該曬呀. 師兄.明白了(因為我未玩過飛機.所以唔知). 去找個二手玩下先.
 樓主| pskyng 發表於 2007-12-8 04:47:26 | 只看該作者
真係比我買到個 Futaba Attack T2er. 好開心 . thank you so much .師兄們.
micky 發表於 2007-12-9 01:16:25 | 只看該作者
gp 用am 小心gel機
kaho0338 發表於 2007-12-9 01:17:59 | 只看該作者
原帖由 pskyng 於 2007-12-8 04:47 發表
真係比我買到個 Futaba Attack T2er. 好開心 . thank you so much .師兄們.

how much u buy ar ?
 樓主| pskyng 發表於 2007-12-9 01:56:12 | 只看該作者
多謝師兄提點. .冇計. 買RTR 係得AM. 不過我裝左fail save. 冇錢唯有用平小小.日後至買好0既控.. 3pm 2.4g 好似唔錯, 個棍控二手幾十蚊(好玩具feel) , 不過用來玩下而已,  可能要去買番個AM 晶體. 唔知依家仲有冇得買. 不過見個個玩油車都係用呔控. 我諗有佢0既理油. 但玩drift 我相信棍會子細0的(個人感覺).