RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4015|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

是日毒品二號:TM G4S

天照 發表於 2007-12-2 00:20:54 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
比G4S RTR更高級O既KIT~!嘿!
 樓主| 天照 發表於 2007-12-2 00:23:03 | 只看該作者
極精美O既包裝!哈!

配上多件比RTR更精美配件!如炭纖二樓架等等!

FULL OF OPTION~!
~An神~ 發表於 2007-12-2 00:25:27 | 只看該作者
中哂G4毒咁wo........ GOOD
不過TM遲下出G4RS,跟埋K Factory d options wo........
 樓主| 天照 發表於 2007-12-2 00:26:33 | 只看該作者
配上極精美螺絲盒添~!哈!

又係相信因為出新車,所以又係有特價!又係只係呢個星期,有買襯手~!哈!

我都俾佢毒親.....搞到要放棄MTX4.....哈哈!
 樓主| 天照 發表於 2007-12-2 00:27:27 | 只看該作者

咁個價錢又實係貴唧.....哈!

宜家呢架已經好鬼勁呢~!夠玩有突啦相信~
 樓主| 天照 發表於 2007-12-2 00:29:21 | 只看該作者
~An神~ 發表於 2007-12-2 00:35:04 | 只看該作者
原帖由 天照 於 2007-12-2 00:27 發表

咁個價錢又實係貴唧.....哈!

宜家呢架已經好鬼勁呢~!夠玩有突啦相信~

咁睇黎"襯"特價要去快摺走轉先得wo........
部+出左喇,限量版,唔方平得去邊
我就係等緊部RS呀
AMAT 發表於 2007-12-2 00:37:33 | 只看該作者
原帖由 ~An神~ 於 2007-12-2 00:35 發表

咁睇黎"襯"特價要去快摺走轉先得wo........
部+出左喇,限量版,唔方平得去邊
我就係等緊部RS呀

初時聽聞賣成三千以上或二千到尾.....
宜家特價只係二千頭多少少......絕對抵玩到爆~!哈!

我宜家開始諗買咩偈.....哈哈!
不過初學者,應該都係買返3PORT算,免得好難搞,玩到無心機~
~An神~ 發表於 2007-12-2 00:47:03 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-12-2 00:37 發表

初時聽聞賣成三千以上或二千到尾.....
宜家特價只係二千頭多少少......絕對抵玩到爆~!哈!

我宜家開始諗買咩偈.....哈哈!
不過初學者,應該都係買返3PORT算,免得好難搞,玩到無心機~

其實tune 3port機同5port機冇乜分別,其他分別我都唔敢亂講,免得畀人插喇...............
總之搵d有玩開油車既FD就冇壓力呀!!!
AMAT 發表於 2007-12-2 00:58:30 | 只看該作者
原帖由 ~An神~ 於 2007-12-2 00:47 發表

其實tune 3port機同5port機冇乜分別,其他分別我都唔敢亂講,免得畀人插喇...............
總之搵d有玩開油車既FD就冇壓力呀!!!

但總有食自己O既時候O既......哈哈!
AMAT 發表於 2007-12-2 01:40:43 | 只看該作者
或者可能配呢副偈......

http://www.os-engines.co.jp/line_up/engine/car/catalog/11375.htm

或者買3 PORT......
馮馮ymc 發表於 2007-12-2 01:57:06 | 只看該作者
有時間玩咩
AMAT 發表於 2007-12-2 02:35:26 | 只看該作者
原帖由 馮馮ymc 於 2007-12-2 01:57 發表
有時間玩咩

買來砌得唔砌呢?哈!
rk2 發表於 2007-12-2 16:28:19 | 只看該作者
我鐘意個油缸 SHAPE !! 好型
Nicvic 發表於 2007-12-3 02:26:34 | 只看該作者
我都跑G4S,G4S已经系尾货,G4RS已经有货了¥26xx,绝对正!

我认为最值得称赞既改进有:更多可调位置,标配前差速,前快拆波箱,刀式后防倾杆,新款避震,采用ED传动套件既齿比,K factory万向比3R硬净!

缺点:结构较为复杂,塑胶件相对较软“霖”,无NT1既塑胶件好(上螺丝唔好去甘尽),转向推杆两端既球头要拆比较麻烦(换装NT1 or MTX4R既可以解决),两个差速体积较大,前皮带唔可以调松紧!

kingT 發表於 2007-12-3 21:50:36 | 只看該作者

又又又

又一毒毒毒品 arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
AMAT 發表於 2007-12-4 01:25:51 | 只看該作者
原帖由 Nicvic 於 2007-12-3 02:26 發表
我都跑G4S,G4S已经系尾货,G4RS已经有货了¥26xx,绝对正!

我认为最值得称赞既改进有:更多可调位置,标配前差速, ...

THEN......賣G4S....再入G4RS?!哈!
AUDISPORT 發表於 2007-12-4 01:49:08 | 只看該作者
原帖由 Nicvic 於 2007-12-3 02:26 發表

我认为最值得称赞既改进有:更多可调位置,标配前差速, ...

really,but jethobby said the g4rs not arrive yet.can you tell me which shop stock it?thank you
Nicvic 發表於 2007-12-4 03:28:11 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-12-4 01:25 發表

THEN......賣G4S....再入G4RS?!哈!

我会继续跑G4S

等时机换NT1
Nicvic 發表於 2007-12-4 03:31:36 | 只看該作者
原帖由 AUDISPORT 於 2007-12-4 01:49 發表

really,but jethobby said the g4rs not arrive yet.can you tell me which shop stock it?thank you

ShangHai FeiYun Model!