RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1362|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問呢款HILUX係唔係好舊嫁喇??

Issac 發表於 2007-11-14 03:09:36 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問呢款HILUX係唔係好舊嫁喇??

http://www.youtube.com/watch?v=My1ikIT3BXM
chacha 發表於 2007-11-14 03:15:37 | 只看該作者
你睇條都知啦,廿幾年前產品,最近雙星會覆刻車殼同新車架發售
 樓主| Issac 發表於 2007-11-14 03:25:56 | 只看該作者

回復 2# 的帖子

即係同F350一樣底架嗰隻呀??
chacha 發表於 2007-11-14 03:32:56 | 只看該作者
Buildinglung 發表於 2007-11-14 05:49:03 | 只看該作者
有人仔?? 超過癮!
rocky 發表於 2007-11-14 09:18:20 | 只看該作者

果架舊 hilux 係超級好野黎架,相比而家呢架 F350 真係好臘鴨。
舊款 hilux 波箱望落去應該係全金屬牙同埋仲係行狗牙入波,個前后擔好似仲係金屬添,頭擔仲可以簡二驅定四驅添。
都唔知仲有幾多仿真部份係片度睇唔清楚添,咁多仿真部份你話係迷一樣。
chacha 發表於 2007-11-14 14:19:33 | 只看該作者
原帖由 rocky 於 2007-11-14 09:18 發表

果架舊 hilux 係超級好野黎架,相比而家呢架 F350 真係好臘鴨。
舊款 hilux 波箱望落去應該係全金屬牙同埋仲係行狗牙入波,個前后擔好似仲係金屬添,頭擔仲可以簡二驅定四驅添。
都唔知仲有幾多仿真部份係片度 ...

呢架車真係經典,全車九成係金屬,波箱全銅牙,,比而家架F350像真度高好多