RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3467|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Altas底板一問

ngwing82 發表於 2007-10-8 10:38:23 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問Altas普通纖維底板邊到有得買
炭纖底板太貴啦
gibson 發表於 2007-10-8 19:22:23 | 只看該作者
As far as I know, it is not available in the market yet!
kaho0338 發表於 2007-10-8 22:58:55 | 只看該作者
普通纖維底板都$1100 .... 不如炭纖底板 la... 比多$3xx 之ma....

abc 一塊炭纖底板都$600 la..
 樓主| ngwing82 發表於 2007-10-9 00:54:01 | 只看該作者
唔好意思可能我講得唔清楚,我只係想要底板
ths各位師兄
 樓主| ngwing82 發表於 2007-10-9 00:55:10 | 只看該作者
thx各位師兄
kaho0338 發表於 2007-10-9 00:57:30 | 只看該作者
hohoho..... 暫時冇可能有得買......快捷代理
見有炭纖就好買...一陣連炭纖都冇.....今你可能等幾個月先有車玩
courel500 發表於 2007-10-9 09:00:59 | 只看該作者

我本身都有架炭纖版 Altas , 如果纖維板淨買要過$200 , 不如買多架做parts車 , 起碼唔驚爛野先 , 因為KWS我暫時只係見到有(脾+杯,中齒,珠差杯)都唔見有(板,波箱,皮帶等等),真係爛是旦一樣都無得玩!
gibson 發表於 2007-10-9 20:33:04 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2007-10-9 09:00 發表

我本身都有架炭纖版 Altas , 如果纖維板淨買要過$200 , 不如買多架做parts車 , 起碼唔驚爛野先 , 因為KWS我暫時只係見到有(脾+杯,中齒,珠差杯)都唔見有(板,波箱,皮帶等等),真係爛是旦一樣都無得玩!

Keep your mind as easy, ABC and Altas are super strong, no need to have spare parts!!

**************I hope*****************
courel500 發表於 2007-10-9 23:03:53 | 只看該作者
原帖由 gibson 於 2007-10-9 20:33 發表

Keep your mind as easy, ABC and Altas are super strong, no need to have spare parts!!
**************I hope*****************

都有佢弱點呀 , 可能你未知咋 !
Buildinglung 發表於 2007-10-16 03:57:07 | 只看該作者
我都玩緊ABC,我都覺佢D零件都好托實呀,暫時末爛過野!

點解你要淨買底板既 ???咁快爆板?????
AMAT 發表於 2007-10-16 12:32:57 | 只看該作者
唔係呀化!?淨塊底板要千一!?
courel500 發表於 2007-10-16 17:25:11 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-10-16 12:32 發表
唔係呀化!?淨塊底板要千一!?

佢既意思$1100係全架車 , 佢用錯個"板"字 , 應該用呢個"版"字

樓主| ngwing82 發表於 2007-10-17 00:59:46 | 只看該作者
Altas底板到現在還未有貨

都唔知個代理點做墅
有d覺得買錯左呢部車
Buildinglung 發表於 2007-10-17 23:20:15 | 只看該作者
你不如去問下創昇丫 ,佢推介呢部車 ,我唸佢有計揾倒掛! HAHAHA
 樓主| ngwing82 發表於 2007-10-17 23:41:35 | 只看該作者
創昇我以問過啦
佢地都無貨
Buildinglung 發表於 2007-10-17 23:43:20 | 只看該作者
原帖由 ngwing82 於 2007-10-17 23:41 發表
創昇我以問過啦
佢地都無貨

咁真係認真濕濟、、、、、、
 樓主| ngwing82 發表於 2007-10-17 23:54:32 | 只看該作者
代理入車唔入parts攪到周圍有車無parts賣
買左部車真係心灰意冷 再唔返貨真係要考慮放棄呢部車
想買呢部車朋友要小心考慮
Buildinglung 發表於 2007-10-18 00:08:10 | 只看該作者
原帖由 ngwing82 於 2007-10-17 23:54 發表

其實係點爛法????
calvin 發表於 2007-10-18 01:15:55 | 只看該作者
原帖由 ngwing82 於 2007-10-17 23:54 發表

我覺得好多 brother 已經放棄買佢地代理d車 , 其實可唔可以一齊 send e-mail , 去abc , altas 投訴下呢 ?? 等abc , altas 果邊炸佢地型都好 , 因為睇altas個網已經出左好多option , 香港就一件都無 , 真係為害遙控界
Buildinglung 發表於 2007-10-18 01:25:29 | 只看該作者
原帖由 calvin 於 2007-10-18 01:15 發表

我覺得好多 brother 已經放棄買佢地代理d車 , 其實可唔可以一齊 send e-mail , 去abc , altas 投訴下呢 ?? 等abc , altas 果邊炸佢地型都好 , 因為睇altas個網已經出左好多option , 香港就一件都無 , 真係為害 ...

我唸真係有咁既必要喇 !!!!!其實係幾過份呢...