RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: dalelee
收起左側

hino 700 (100﹪完成)..........................十分十分高興

椰禮 發表於 2007-10-8 12:40:05 | 顯示全部樓層
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 13:22:54 | 顯示全部樓層
原帖由 椰禮 於 2007-10-8 12:40 發表

前面果度冇咁凸同埋好弧gabo...............
http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8t ... q5l/EXP=1191904362/**http%3A//www.hino.com.tw/toyota/image/h03_01a.jpg

你講車頭定擾流ar??? 
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 13:36:39 | 顯示全部樓層
擾流頭我今日會磨圓d

haahaa
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 14:18:00 | 顯示全部樓層
有多位c兄pm我話想要 hino
不如會把我的想法比大家知知先

我同上一次一樣,會纙去模型鋪比佢出模
上一次個scania高屋仔都要$380
今次重好多ar ,只是個擾流也有scania高屋仔咁重ar
我估屋仔要$1100擾流也要 $400
所以今次問完價,報左價比大家後,一定要比$先ar 因太貴la
(我今次冇呾多$幫大家出住先la,出10件咪萬幾

但有d c兄說可不可以只要屋仔不要擾流,但有些要晒一set
但由於要統一流程, 故我只會一set出,因我比較忙sorry 大家
如果唔要擾流你可以買一set番去然後掛左佢(哈哈講笑ja)

最後我真心多謝大家的支持,因我可能上次高屋仔有好多做得未好的地方
可能今次Hino也有做得唔似的地方
但我會不斷改善我的作品的
我也會盡力叫廠商整平d ga

hoching 發表於 2007-10-8 14:46:33 | 顯示全部樓層
GO !GO! GO!
but  you forget my wheels !
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 14:55:27 | 顯示全部樓層
原帖由 hoching 於 2007-10-8 14:46 發表
GO !GO! GO!
but  you forget my wheels !

係ar  sorry
果日佢仲在我家冇走ar 
我出唔到去你家ar
仲想見見 ho ching
椰禮 發表於 2007-10-8 15:11:58 | 顯示全部樓層
原帖由 dalelee 於 2007-10-8 13:22 發表

你講車頭定擾流ar??? 

係擾流.....冇打到tim.........
我想問黃色畢地咩樣ga個包裝??同混合畢地有咩分別ga??
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 15:38:50 | 顯示全部樓層
原帖由 椰禮 於 2007-10-8 15:11 發表

係擾流.....冇打到tim.........
我想問黃色畢地咩樣ga個包裝??同混合畢地有咩分別ga??

佢比混合畢地易批一d
仲有都幾快乾ga

我最like 用佢ga
when i back home i take a photo to you to see see the packing
BenA32 發表於 2007-10-9 01:32:34 | 顯示全部樓層
師兄!!重有野想問 , 個泥擋會唔會整???
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-9 08:39:47 | 顯示全部樓層
原帖由 BenA32 於 2007-10-9 01:32 發表
師兄!!重有野想問 , 個泥擋會唔會整???

會 車頭ONLY
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-9 11:17:38 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

沙板
BenA32 發表於 2007-10-10 05:38:26 | 顯示全部樓層
nice~!!
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-10 10:39:30 | 顯示全部樓層
完成
LEE兩日會纙去報價
希望可以平D  LA

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

白色的PARTS我會叫模型鋪出透明色
仲有會出埋benz/volvo的屋仔金屬片,用作安裝用

登錄/註冊後可看大圖

各window雖自己用透明片剪出制作
包括倒後鏡用的銅支(但雖自己屈)
椰禮 發表於 2007-10-10 20:29:07 | 顯示全部樓層
個擾流前面好彎下gabo............
口米灝 發表於 2007-10-10 21:34:00 | 顯示全部樓層
師兄~ 你好犀利呀!!!
等你既報價
bfannycn 發表於 2007-10-10 22:16:19 | 顯示全部樓層
好靚啊?????????????????中毒死
benkwok88 發表於 2007-10-11 05:58:32 | 顯示全部樓層
師兄~ 你好犀利呀!!
you can sell in eBay ,I thing must take more more $$$$$$$.
鐵佬 發表於 2007-10-11 06:14:35 | 顯示全部樓層
果然係模型之達人,陰敬陰敬^^v
hoching 發表於 2007-10-11 18:43:50 | 顯示全部樓層
原帖由 鐵佬 於 2007-10-11 06:14 發表
果然係模型之達人,陰敬陰敬^^v

dalelee uncle me too