RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 老占
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(詳細)第廿二屆荃灣體育節.遙控重工壓軸出場資訊 (首頁附官方相片)

樓主| 老占 發表於 2007-10-2 03:41:20 | 只看該作者
 樓主| 老占 發表於 2007-10-2 03:44:58 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2007-10-1 00:48 發表

原帖由 教主 於 2007-1-10 00:48 發表

台灣那邊既比賽.....得手  

11 月有得去日本~~~   

今日吾知邊个係你.....

恭喜晒拎左日本入場卷!! 為港人增光

教主你梗系唔留心聰書

我同勇兄上台領錦旗

大約六時左右.. 你系咪經已走左所以見唔到?

Doughboy 發表於 2007-10-2 10:18:30 | 只看該作者
原來師兄你都有黎.. 呢埋左系邊度
有無影到靚相分享下呢?
做咩唔入黎大會禁區搵我地 

我見個個有pass先入禁區, 我唔敢入

你地走時我都係度, 郵車同AUDI Club行先, 九巴佳哥, 勇兄耀記, 佢地係商場內玩甩尾

跟住占兄再行埋出來, 九巴佳哥仲比小朋友追...我企在人海內, 你地唔認到我
liverrill 發表於 2007-10-2 10:39:20 | 只看該作者
原帖由 Doughboy 於 2007-10-2 10:18 發表
有無影到靚相分享下呢?

你地走時我都係度, 郵車同AUDI Club行先, 九巴佳哥, 勇兄耀記, 佢地係商場內玩甩 ...

去左都唔帶埋部車去既 我住荃灣冇去都後悔緊 XD

有勇冇謀 發表於 2007-10-2 12:08:24 | 只看該作者
原帖由 Doughboy 於 2007-10-2 10:18 發表
有無影到靚相分享下呢?

你地走時我都係度, 郵車同AUDI Club行先, 九巴佳哥, 勇兄耀記, 佢地係商場內玩甩 ...

師兄, 到場都唔找小弟呀....
Doughboy 發表於 2007-10-2 14:03:34 | 只看該作者

回復 24# 的帖子

下次有機會既
Doughboy 發表於 2007-10-2 14:05:37 | 只看該作者

我驚叫你, 你問我係邊位
a4b6cheung 發表於 2007-10-2 21:27:46 | 只看該作者
老油占,我可唔可以放相在呢個post呀?
 樓主| 老占 發表於 2007-10-2 21:35:13 | 只看該作者
原帖由 a4b6cheung 於 2007-10-2 21:27 發表
老油占,我可唔可以放相在呢個post呀?

老油占?? 

你個老餅張.. 當然可以.. 不過我同勇爺會編輯修改返去首頁度

樓主| 老占 發表於 2007-10-2 21:39:24 | 只看該作者
原帖由 Doughboy 於 2007-10-2 14:05 發表

我驚叫你, 你問我係邊位

當日如果搵我地既.只要通知一聲

就可以俾埋個臨時PASS你入黎喇..

就算問你系邊位.都系得個知字姐

樓主| 老占 發表於 2007-10-2 21:40:26 | 只看該作者
原帖由 liverrill 於 2007-10-2 10:39 發表

去左都唔帶埋部車去既 我住荃灣冇去都後悔緊 XD

一年一次盛事.. 下次下次你大概可以 
a4b6cheung 發表於 2007-10-2 21:44:09 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
a4b6cheung 發表於 2007-10-2 21:45:13 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
a4b6cheung 發表於 2007-10-2 21:46:21 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
a4b6cheung 發表於 2007-10-2 21:47:25 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Doughboy 發表於 2007-10-2 21:51:34 | 只看該作者

回復 30# 的帖子

冇緊要, 如十月尾又有聚會, 再玩過
karl 發表於 2007-10-3 16:53:09 | 只看該作者
部九巴3C好正呀
dg8380 發表於 2007-10-4 00:11:10 | 只看該作者
原帖由 karl 於 2007-10-3 16:53 發表
部九巴3C好正呀

下次希望出到一部令人有更多回憶既巴士出來。
 樓主| 老占 發表於 2007-10-4 00:25:12 | 只看該作者
原帖由 dg8380 於 2007-10-4 00:11 發表

下次希望出到一部令人有更多回憶既巴士出來。

丹尼五前速手波雙層巴士.. 單層熱狗紅黃底色巴士等!! 

都可以回顧: 我們的小時候!!

鐵佬 發表於 2007-10-6 10:01:41 | 只看該作者
今次體育節,工房出動左咁多部精英,期間有無各大周刊採訪呢?