RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1648|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有事請教~~~~~響安& brake

anakin 發表於 2007-9-15 12:01:51 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我果set 係舊 燈 & 聲  同 mC330 電變~~~~

我想問下 響安 d 聲唔知有冇得set既呢??因為而家好似d 船既響安咁~~

同埋電變係未可以 set 到一放油就 落brake嫁????

小dede 發表於 2007-9-15 12:20:06 | 只看該作者
原帖由 anakin 於 2007-9-15 12:01 發表
我果set 係舊 燈 & 聲  同 cm330 電變~~~~

我想問下 響安 d 聲唔知有冇得set既呢??因為而家好似d 船既響安咁~~

同埋電變係未可以 set 到一放油就 落brake嫁????

點解又會出現 cm330

係咪真係有個咁既型號嫁.."  

好似d 船既響安  <--- 冇得set 係得1隻聲

電變果到我就唔知道了
 樓主| anakin 發表於 2007-9-15 12:39:31 | 只看該作者
sor. . . 成日記錯~~keke~~
thx
kong 發表於 2007-9-15 13:51:50 | 只看該作者
原帖由 <i>小dede</i> 於 2007-9-15 12:20 發表
點解又會出現 cm330
係咪真係有個咁既型號嫁.."  
好似d 船既響安   

算把la,所謂聖人都有錯
打得快過頭,好2錯
 樓主| anakin 發表於 2007-9-15 14:08:25 | 只看該作者
原帖由 kong 於 2007-9-15 13:51 發表

算把la,所謂聖人都有錯
打得快過頭,好2錯

唔關佢事><. . .因為我之前都錯過. . .佢提左我2次了><. .
係自己問題~~~anyway thx~~~
tommy1218 發表於 2007-9-15 22:31:10 | 只看該作者
原帖由 anakin 於 2007-9-15 12:01 發表
我果set 係舊 燈 & 聲  同 mC330 電變~~~~

舊聲係冇得set
另外可用微調Set到一收油就落brake

樓主| anakin 發表於 2007-9-16 03:46:01 | 只看該作者
係電變到set??   how??
因為個問題係. . . 我而家一放油門. . 嫁車ok 順. . .
要推2下後波嫁車先會停. . .有時就唔到力 仲會突然向後==
落斜果陣仲煩. ..  吊吊下咁. . .  我驚咁樣向前又突然向後會傷車 同 條0太. . .